Puteran Pakem Nyeuseup Pijat Awak Vakum

$10.99 harga biasa $15.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Nomer Modél: R-189 A
  • Ngaran: Alat Cupping Élmu
  • Ukuran: S / M / L / XL
  • S: Kanggo Bites Serangga Atanapi Guna Mimiti
  • M: Kanggo Pinggang Lengan Atan Siku
  • L: Kanggo Pinggang Pinggang Deui
  • XL: Kanggo Balik
  • Aplikasi: Awak Sadayana
  • Cleanable: Leres
  • Dianggo deui: Leres
  • Angkatan Adsorpsi: Kuat
  • Fitur: Lega sareng langkung kandel
  • Warna: Sakumaha Tembongkeun Gambar
  • Beurat: 0.23KG
  • Fungsi: Ngaleungitkeun kacapean, Bersantai Otot, Ngamajukeun Sirkulasi Getih, Anti Selulit, Pijat Akupungtur, Ngaleungitkeun Nyeri Otot
  • Gaya: Nyeuseup cangkir Set, cangkir terapi set, cupping toples, cangkir nyeuseup silikon

bubuka:

  • Generasi énggal alat cupping terapi magnét mangrupikeun jinis produk perawatan kaséhatan médis anu énggal dikembangkeun dumasar kana cupping tradisional, ngagunakeun sarana teknologi tinggi modern, sareng teras-terasan ningkatkeun sareng nyampurnakeun. Éta ngatasi kakurangan cupping tradisional, ngaleungitkeun kabutuhan ignition sareng kaduruk, masang magnet sareng komponén sanés dina bak, ngagabungkeun terapi tank sareng terapi magnét, sareng ngahijikeun terapi cupping sareng magnét pikeun ningkatkeun kasehatan. , Janten terapi cangkir ubar kuno Cina ngagaduhan efisiensi anu langkung luhur. "Generasi énggal alat cupping terapi magnét langkung wajar, langkung fungsional, sareng langkung gampang dioperasikeun.
  • Éta cocog pikeun rumah sakit boh kulawarga. Éta cocog pikeun pasokan kasehatan, ogé kado pikeun baraya sareng réréncangan pikeun ngahargaan sepuhna.
spésifikasi:
  • S: Diaméter luar 3cm, diameter jero 2cm
  • M: Diaméter luar 4cm, Diaméter jero 2.8cm
  • L: Diaméter luar 5cm, diameter jero 3.7cm
  • XL: Diaméter luar 6.2cm, diameter jero 4cm
Fitur:
  • Cupping twist-top mangrupikeun kamekaran modéren dumasar kana cupping tradisional.
  • Éta ngahasilkeun épék tina cara ngubaran tradisional sareng ngaleungitkeun sababaraha karugian.
  • Masing-masing cangkir ieu ngahasilkeun vakum nyalira ngalangkungan tindakan klep sekrup ku segel karét dina awak cangkir.
  • Ngan nempatkeun cangkir dina daérah anu dipikahoyong sareng pulas, cangkir bakal tetep napel.
  • Metode knalpot piston puteran ngagantikeun metode tradisional knalpot ignition, teu aya kahariwang nundutan, aman sareng aman, ngagampangkeun masarakat pikeun dianggo, boh pikeun rumah sakit, tapi ogé pikeun kulawarga.
Tip cupping:
  1. Biasana sakali sapoé atanapi unggal dinten sanés, unggal 5-15 menit (sering gelembung-gelembung éta, sepuh sareng lemah sareng murangkalih 5-7 menit pantes).
  2. 7-10 kali pikeun pengobatan, istirahat 3-5 dinten saatos kursus pengobatan salajengna, éta tiasa fléksibel dumasarkeun kaayaan fisik individu.
Catetan: Kusabab lampu sareng setélan bédana layar, warna itemna tiasa sakedik bénten sareng gambar. Punten nyungkeun sakedik diménsi bédana kusabab ukuran manual anu béda. Upami anjeun perhatoskeun cairan bodas dina cangkir, tong hariwang. Ieu minyak pelumas. Éta langkung kondusif pikeun pulas cupping. Produk ieu bakal dikirimkeun Henteu aya kotak écéran, tapi kami bakal bungkus éta ogé pikeun anjeun, punten tong hariwang.
 
Pakét Ngawengku:
  • 1 buah * Cupping Nyeuseup
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 107
86%
(92)
9%
(10)
5%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
E
Ém

Teu acan nyobian! Ningali sadayana saé

E
ER

Teu acan nyobian! Ningali sadayana saé

B
BD

Puteran Pakem Nyeuseup Pijat Awak Vakum

T
TR

Hal anu saé pisan. Kuring nempatkeun kana ransel kuring. Mite ngaluarkeun atanapi racun pompa Wasps. Kampanye bakal gampang. Nyarankeun pisan. Didamel pageuh, kompak, kualitatif.

R
RR

Puteran Pakem Nyeuseup Pijat Awak Vakum

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.