Lengan Pendek Sato Nyetak Orok Budak 2Pcs Baju Musim Panas Sét

$15.99 harga biasa $21.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas
  • Génder: Boys
  • Rentang Umur: 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
  • Gaya: Pantun
  • Usum: usum panas, cinyusu, usum gugur
  • Kerah: O-beuheung
  • Tipe Barang: Sét
  • Jenis Penutupan: Tombol Diakup
  • Jumlah modél: 31234
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Tipe Outer: Baju Pondok
  • Pola Tipe: Kartun
  • Ngaran Jurusan: Barudak

Ukuran Bagan:

  • Romper + kolor pondok

Ukuran (cm)

  • 70 Bust: 54 Panjang Tops: 40 Pinggang: 38 Shorts Panjang: 20 Umur: 6-12 Bulan
  • 80 Bust: 56 Panjang Tops: 42 Pinggang: 40 Shorts Panjang: 22 Umur: 12-18 Bulan
  • 90 Bust: 58 Panjang Tops: 44 Pinggang: 42 Shorts Panjang: 24 Umur: 18-24 Bulan
  • 100 Bust: 60 Tops Panjang: 46 Pinggang: 44 Shorts Panjang: 26 Umur: 2-3 Taun

    Ukuran (inci)
  • 70 Bust: 21.26 Panjang Tops: 15.75 Pinggang: 14.96 Shorts Panjang: 7.87 Umur: 6-12 Bulan
  • 80 Bust: 22.05 Panjang Tops: 16.54 Pinggang: 15.75 Shorts Panjang: 8.66 Umur: 12-18 Bulan
  • 90 Bust: 22.83 Panjang Tops: 17.32 Pinggang: 16.54 Shorts Panjang: 9.45 Umur: 18-24 Bulan
  • 100 Bust: 23.62 Tops Panjang: 18.11 Pinggang: 17.32 Shorts Panjang: 10.24 Umur: 2-3 Taun

 

  • Kaos oblong + Ukuran pondokna

Ukuran (cm)

  • 80 Bust: 54 Panjang Tops: 34 Pinggang: 38 Shorts Panjang: 27 Umur: 6-12 Bulan
  • 90 Bust: 57 Panjang Tops: 36 Pinggang: 40 Shorts Panjang: 29 Umur: 12-18 Bulan
  • 100 Bust: 60 Panjang Tops: 38 Pinggang: 42 Shorts Panjang: 31 Umur: 18-24 Bulan
  • 110 Bust: 63 Tops Panjang: 40 Pinggang: 44 Shorts Panjang: 32.5 Umur: 2-3 Taun
  • 120 Bust: 66 Tops Panjang: 42 Pinggang: 46 Shorts Panjang: 34 Umur: 3-4 Taun

Ukuran (inci)

  • 80 Dada: 21.26 Tops Panjang: 13.39 Pinggang: 14.96 Panjang Celana Pendek: 10.63 Umur: 6-12 Bulan
    90 Bust: 22.44 Panjang Tops: 14.17 Pinggang: 15.75 Shorts Panjang: 11.42 Umur: 12-18 Bulan
    100 Bust: 23.62 Panjang Tops: 14.96 Pinggang: 16.54 Shorts Panjang: 12.20 Umur: 18-24 Bulan
    110 Bust: 24.80 Tops Panjang: 15.75 Pinggang: 17.32 Shorts Panjang: 12.80 Umur: 2-3 Taun
    120 Bust: 25.98 Tops Panjang: 16.54 Pinggang: 18.11 Shorts Panjang: 13.39 Umur: 3-4 Taun

 

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 96
98%
(94)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
FK

Bom) pangiriman ka Jérman gancang, nyandak liburan) jas anu saé

P
PA

kualitas hébat !!! sumping pas dina waktosna. lucu pisan omg. bahan anu saé pisan

D
DL

Geulis geulis !! Lawon kualitas luhur

F
FL

lemes sareng geulis. bungah pisan

V
VE

Pisan goid

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.