Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

$15.99 harga biasa $31.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Kerah: Kerah turun-handap
  • Gaya Lengan: Lengan pondok
  • Hooded: Henteu
  • Type lawon: Broadcloth
  • Bahan: Kapas, Poliéster
  • Gaya: kasual
  • Pola Tipe: padet
  • Bahan: 35% Kapas
  • Vérsi: Slim Fit
  • Prosés: Bordir

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 84
87%
(73)
13%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
U
UF

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

K
KS

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!

L
LW

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

B
BM

Kami mesen anu kadua kalina. Sadayana henteu kunanaon!

L
LK

Sae pisan, finish unggulan, nilai harga anu saé pisan.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 83216