Surat Tanpa Lengan Dicetak Stripe Budak Hideung Top & Drawstring Pondok

$14.99 harga biasa $22.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: Pantun
  • Kerah: kerah kuadrat
  • Panutupanana Tipe: Pullover
  • Jumlah modél: 72131
  • Bahan: Kapas
  • Génder: Budak awewe
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Tipe Outer: Rompi
  • Pola Tipe: Print

Ukuran Bagan:

ukuran disarankeun Jaman Ukuran (Cm)
Panjang tops calana Panjang Bust * 2
90 2-3 Taun 24 20 20
100 3-4 Taun 25.5 21 21
110 4-5 Taun 27  22 22
120 5-6 Taun 28.5  23 23
130 6-7 Taun 29  24 24


Catetan: Aya bénten 2-3% numutkeun pangukuran manual. Mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang. Punten perhatoskeun bilih aya bédana warna sakedik kedah ditampi kusabab lampu na layar. 1 inci = 2.54 cm.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 109
83%
(91)
13%
(14)
3%
(3)
0%
(0)
1%
(1)
T
TK

sampurna

D
DK

wareg

D
DG

j aime bien

T
TM

trop petit

J
JJ

Surat Tanpa Lengan Dicetak Stripe Budak Hideung Top & Drawstring Pondok

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125270
95%
(118619)
5%
(5944)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)