Pondok Pendek Kapas Pleated Cotton Beach Lalaki

$15.99 harga biasa $31.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: kasual
  • Tipe Barang: Celana Pendek
  • Jumlah modél: C34192
  • Bahan: Kapas
  • Panjangna: kolor pondok
  • Tipe Pinggang: Mid
  • Jenis Tutup: Gambar
  • Pola Tipe: padet
  • Gaya Pant: Biasa
  • Jenis fit: Lempeng
  • Génder: Lalaki
  • Jenis: Celana Pendek Lalaki
  • Pikeun Usum: Usum Panas, Musim semi, Musim Gugur
  • Pola: Pantun
  • Bahan: katun campuran
  • Ukuran: S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
  • Jenis Penutupan: Tombol Diakup
  • Tipe lawon: Jersey
  • Sisi-Ségét: Girang

Ukuran Bagan:

Ukuran Asian
bujur
-
Kolor Panjang
-
M
94 cm
-
51 cm
-
L
98 cm
-
53 cm
-
XL
102 cm
-
55 cm
-
2XL
106 cm
-
56 cm
-
3XL
110 cm
-
57 cm
-
4XL
114 cm
-
58 cm
-
Jangkungna / Beurat
45KG
50KG
55KG
60KG
65KG
70KG
75KG
80KG
85KG
90KG
95KG
160CM
-
M
M
L
L
XL
XXL
3XL
4XL
4XL
-
165CM
-
M
M
L
L
XL
XXL
3XL
4XL
4XL
-
170CM
-
M
M
L
L
XL
XXL
3XL
3XL
4XL
-
175CM
-
M
M
L
L
XL
XXL
3XL
3XL
4XL
-
180CM
-
-
-
-
-
-
XXL
3XL
3XL
4XL
-
185CM
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Catetan: Ukuran Asia langkung alit tibatan ukuran Éropa sareng ukuran AS, punten pilih 2 ukuran langkung ageung. Sakumaha diukur ku panangan, bénten 1-3 cm diidinan (1cm = 0.39 inci). Layar komputer anu bénten-bénten tiasa ningalikeun warna anu béda sanaos warna anu sami.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 62
89%
(55)
3%
(2)
8%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
G
GG

Parfait!

J
JK

Kualitas anu saé, hatur nuhun pisan

M
MM

alus

C
CS

Pondok Pendek Kapas Pleated Cotton Beach Lalaki

B
BR

Pondok Pendek Kapas Pleated Cotton Beach Lalaki

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.