Leutik WiFi Kamera Wireless Camcorder Video Recorder Infrabeureum Peuting Visi Motion deteksi

$24.46 harga biasa $30.58

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Type: mini
  • Tinggi Harti Rojongan: 480P
  • Number Model: CS2097
  • Téknologi Sensor: CMOS
  • Diwangun-di Ukuran Mémori: non
  • paket: teu
  • Card memori Tipe: MicroSD / TF
Fitur:
  • Teknologi Wifi sareng P2P
  • Pikeun Android, IOS PC
  • Hébat sisi
  • rekaman loop
  • Segmen video
  • Sambungan Multipoint
  • Dukungan kartu TF , dugi ka 32G (teu kalebet)
  • Kualitas HD
  • Ngadukung Visi wengi IR
spésifikasi:
  • Video Format: AVI
  • Video Coding: M-JPEG
  • Kaputusan Resolusi Video: 640 * 480 VGA
  • Resolusi transmisi jaringan: 320 * 240 QVGA
  • Laju pigura video: 15fps ± 1fps
  • Sensor: 1/3 "color CMOS
  • Antena: 2.4 G 802.11n (antena diwangun Wifi)
  • Panyimpen: Dukungan kartu TF, dugi ka 32G
  • Nisbah gambar: 4: 3
  • Sistem dukungan: Windows IOS Android
  • Tegangan ngecas: DC 5V
  • Radiasi WIFI anu efektif: 40m
Catetan: Kartu TF henteu dirojong ku colokan listrik, anjeun kedah pareum heula kaméra. Togol tombol kakuatan lampu beureum sok terang biru anu lampu suluh pikeun 20 detik ka lampu biru anu alon alon ngamimitian. Punten nonton pidio upami babaturan anjeun masih ngagaduhan masalah pikeun nyambungkeun WIFI Pakét Kalebet:
  • 1x Mini DV
  • Cable USB 1x
  • 1x Panyekel kaméra
  • Pamaca Card 1x
  • 1x miring
  • 1x Inggris Pitunjuk manual

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
S.
Ulasan pelanggan