Smart 4D Panawaran Airbag Geter Airbag

$52.99 harga biasa $111.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Item Type: Pijat & Rélaxasi
  • bahan: Bahan komposit
  • aplikasi: soca
  • Number Model: Urut panon
  • bahan: Polyurethane
  • 4A paket airbag pinuh, urut lalaki jieunan, urut pneumatik
  • 42 derajat komprési panas Celsius pikeun ngagentos kacapean panon
  • Fungsi 15 menit waktos, ku kituna anjeun tiasa ngaraosan bari henteu hariwang ngeunaan urut teuing
  • Panyungsi musik nganggo Bluetooth, janten anjeun tiasa reureuhan nalika anjeun mesen
  • Lima modeu pinter pikeun pilihan anjeun sorangan
  • Desain rea ulang nganggo batré litium 1600mA diwangun.
  • Headband elastis anu tiasa dilereskeun, sesaran headband tiasa disaluyukeun pikeun ramo anjeun, sareng headband elastisna dirancang pikeun cocog dina kalolobaan jalma.
  • Ukuran: 22cm * 15cm * 10cm
  • Beurat: 280g
  • Batré: Batré litium
  • kapasitas batré: 1600mA
  • Frékuénsi geter: 60-80 kali per detik
  • Cara ngecas: USB
  • Genep fitur produk utama: Puseur tekanan hawa, suhu panas konpét, getaran urut, musik Bluetooth, umur batre jangka panjang, neundeun portabel
  • 4D urut tekanan hawa poko piagam, pencét 9 waktos sakuriling panon pikeun ngagentos kacapean panon
Catetan: Punten ngaleungitkeun lénsa kontak sateuacanna. Entong nganggo produk ieu kanggo jalma anu ngagaduhan luka panon, peradangan atanapi kaduruk.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 20
100%
(20)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
N
N.
Ulasan pelanggan
V
V.
Ulasan pelanggan
D
D.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61780
96%
(59170)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.