Smart USB Chargeable Jauh Wireless LED Lampu Sapédah Rear Lampu Hurungkeun Signal

$44.98 harga biasa $74.97
Type: Sportswear

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • sertifikasi: CE, FCC, ROHS
  • Ningkatna Nempatkeun: Seatpost
  • Sasayogian tanaga: batre
  • Number Model: lampu sapédah X5
  • Number Model: lampu sapédah
  • tipe: LEDs
  • warna: hideung
  • is_customized: nuhun
Description:
  • Penjaga Kasalametan: Kontrol jauh tanpa kabel sareng lampu buntut LED anu terang digabungkeun sampurna pikeun nyandak perhatian ti blok jauh, kusabab sinyal giliranna sareng sagala rupa modeu kedip-kedip. Pikeun ngawenangkeun supir ngajauhan jarak jauh ti caket, modeu laser mangrupikeun bantosan ageung, éta ngajagi anjeun ku nyayogikeun kasalametan batur.
  • Caang: 29 LEDs 85lm (30lm ilahar dianggo dina lampu buntut sanés). Lalakon luar biasa henteu masalah éta wengi poék atanapi dinten kabut / hujan, éta katingali tina 150ft jauh.
  • Desain: Tinjauan sudut kalayan lampu caang beureum sareng oranyeu ngajantenkeun anjeun bentang anu luar biasa.
  • Tahan anu ekstrim panjang: Batré anu tiasa dicas deui 2200mAh USB, ngamungkinkeun Meilan X5 jalan-jalan terus dugi ka jam 8 dina modeu kedip-kedip. Jauh ieu dipasang sareng batréna tombol kualitas luhur 2 anu tiasa tetep damel salami satengah taun tanpa ngagantian.
  • Sensor lampu otomatis: Sistem deteksi lampu sacara otomatis ngadalikeun ON / OFF dumasar kana kakuatan cahaya.
  • Ultra-awét: Bahan komposit PC + plastik Plastik, ngalaksanakeun saé salami tés muterna sanajan teu rengat.
  • Modeu kedip-kedip 3: Kedip-kedip, mantap, cross-flash.
  • Modeu Ngahurungkeun: Belok ka katuhu, bélok kénca.
  • Modeu laser 2: Mantap, kedip-kedip
Fitur:
  • Input: DC 5V 500mAh
  • Caang: 85Lm
  • Jarak Laser: 5m
  • Ukuran Unit: 110 * 45 * 30mm
  • Ukuran packing: 5.2 * 2.7 * 4.7in
  • Jumlah beurat: 248.5g
  • Beurat unit: 110g
  • Gawean Suhu: -20-60 ° C
  • Gred anti cai: IPX4
  • Controller Jauh: CR2032,310mAh
  • Kapasitas Batré: Lampu Belakang: 18650, 2200mAh
  • Kahirupan Gawé: 1000times / 5000hours
Pakét Ngawengku:
  • 1 * Lampu mundur
  • 1 * Jauh
  • 1 * Panahan cahaya
  • 1 * kabel USB
  • 1 * Fender karét
  • 1 * Manual pamaké
  • 1 * Pita karét
  • 1 * Batré 18650
  • 1 * Batré CR2032
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 6
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
I
I.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
A
A.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!