Smart Wireless Bluetooth GPS Locator Anti Lost Alarm Tracker Key

$4.84 harga biasa $6.52

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • basa: Inggris
  • kasaluyuan: kabéh cocog
  • fungsi: Passometer
  • Type: imah Paké
  • Bluetooth 4.0 Tag Tracker anti-kaleungitan
  • fungsi: jauh Control
  • Aplikasi Jaman Grup: Sawawa anak
  • Pasang tag pelacak ieu kana naon waé sahingga anjeun bakal waspada upami éta jauh ti anjeun! Cocog pikeun koper, murangkalih, piaraan, dompét, dompét, barang berharga, sareng seueur deui!
  • Unduh eTracing aplikasi (sayogi gratis di toko Google Play atanapi Apple App Store) sareng turutan petunjuk anu disebatkeun pikeun masangkeun alatna nganggo telepon, tablet, atanapi laptop.
  • Nalika diaktipkeun, alarm bakal disada iraha waé tagna teu aya dina jangkauan alat anjeun. Tag ogé tiasa dianggo salaku jepret kamera janten anjeun tiasa nyandak gambar sareng pidéo, sareng locator GPS ogé!
Fitur:
  • Omnidirectional alarem anti-leungit
  • Ngajaga barang berharga dina kisaran
  • Fungsi salaku selfie jepret
  • Ngahasilkeun rékaman, GPS locating
  • Bip tarik pisan dugi ka 20db
  • Sinkron sareng item 8
  • Cocog pikeun dompét, mobil, murangkalih, koper, koper, koper sareng barang-barang sanés
spésifikasi:
  • Bluetooth Vérsi: Bluetooth 4.0
  • Cocog sareng: iPhone4S sareng anu langkung énggal, iPad Mini, iTouch 5, iPad 3 / 4, iPad Air sareng alat Android nganggo Bluetooth 4.0 (Android 4.3 sareng sistem anu langkung énggal)
  • Jarak Gawean: 10m / 33ft (kawasan kabuka)
  • Batré: Batré litium CR2032
  • Waktu sayaga: 6 bulan
  • Kakuatan: 3V / 3mAh
  • Ukuran: 3.1 x 5.2 x 1.2cm / 1.22 x 2.05 x 0.47inch
  • Beurat: 0.31oz
  • Sadia Warna: hideung, bodas, pink, biru, héjo
Pakét ngawengku:
  • 1 x Tag Pelacak Bluetooth
  • 1 x Buku Panduan Panganggo (Batré sanés kalebet)
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.