Smart Wireless Bluetooth GPS Locator Anti Lost Alarm Tracker Key

$4.84 harga biasa $6.52

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • basa: Inggris
  • kasaluyuan: kabéh cocog
  • fungsi: Passometer
  • Type: imah Paké
  • Bluetooth 4.0 Tag Tracker anti-kaleungitan
  • fungsi: jauh Control
  • Aplikasi Jaman Grup: Sawawa anak
  • Attach this tracker tag to anything so you'll be alerted if it gets away from you! Great for luggage, kids, pets, purses, wallets, valuables, and more!
  • Unduh eTracing aplikasi (sayogi gratis di toko Google Play atanapi Apple App Store) sareng turutan petunjuk anu disebatkeun pikeun masangkeun alatna nganggo telepon, tablet, atanapi laptop.
  • When activated, an alarm will sound whenever the tag goes out of range of your device. The tag also works as a camera shutter so you can take pictures and videos, and it's a GPS locator too!
Fitur:
  • Omnidirectional alarem anti-leungit
  • Ngajaga barang berharga dina kisaran
  • Fungsi salaku selfie jepret
  • Ngahasilkeun rékaman, GPS locating
  • Bip tarik pisan dugi ka 20db
  • Sinkron sareng item 8
  • Cocog pikeun dompét, mobil, murangkalih, koper, koper, koper sareng barang-barang sanés
spésifikasi:
  • Bluetooth Vérsi: Bluetooth 4.0
  • Cocog sareng: iPhone4S sareng anu langkung énggal, iPad Mini, iTouch 5, iPad 3 / 4, iPad Air sareng alat Android nganggo Bluetooth 4.0 (Android 4.3 sareng sistem anu langkung énggal)
  • Jarak Gawean: 10m / 33ft (kawasan kabuka)
  • Batré: Batré litium CR2032
  • Waktu sayaga: 6 bulan
  • Kakuatan: 3V / 3mAh
  • Ukuran: 3.1 x 5.2 x 1.2cm / 1.22 x 2.05 x 0.47inch
  • Beurat: 0.31oz
  • Sadia Warna: hideung, bodas, pink, biru, héjo
Pakét ngawengku:
  • 1 x Tag Pelacak Bluetooth
  • 1 x Buku Panduan Panganggo (Batré sanés kalebet)

Harita customer

Dumasar pedaran 4 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 3
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan
W
W.
Ulasan pelanggan