Legok Lucu Zirafah Kapas Rajutan Katresna Legging

$25.99 harga biasa $40.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gaya: ketat
  • Bahan: Kapas, Poliéster, Spandex
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Pola Tipe: Sato
  • Ngaran Jurusan: Barudak
  • Génder: Budak awewe
  • Tipe Barang: Legging
  • Nomer modél: NK031
  • Bahan: 78% Katun, 20% Poliéster, 2% Spandex

Ukuran Bagan:

ukuran etiket Ngasongkeun Jangkungna (CM)
12 ka 24M S 80-100
2 ka 4 Taun-taun M 100-110
4 ka 6 Taun-taun L 110-125
6 ka 8 Taun-taun XL 125-135
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 46
100%
(46)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
BD

saé pisan

H
HK

hebat

C
CR

ty

M
BAPA

Very neat leggings (or trousers?) -The fabric is pleasant, natural cotton, the seams are processed, the giraffe is cute! On the growth of 128 sat perfectly. After washing, everything is fine. Recommended

L
LF

A+++ .

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876