Lemes Silicone aling Bubuk Sequins Girls Phone Case Pikeun Modél iPhone

$6.99 harga biasa $12.99


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Paket ritel: teu
  • Cocog iPhone Modél: iPhone XR, iPhone 6 Tambih Deui, iPhone 6, iPhone jingjing, iPhone 6s, iPhone jingjing MAX, iPhone 7, iPhone 5s, iPhone 7 Tambih Deui, iPhone X, iPhone SE, iPhone 8, iPhone 5, iPhone 6s tambah, iPhone 8 Ditambah
  • Type: Case dipasangan
  • fungsi: Kokotor-tahan, Anti sambel
  • desain: Glitter, lucu, herang, Userboxtop, Jeweled, transparan
  • ukuran: 4.0" & 4.7" & 5.5" & 5.8"&6.5& 6.1"
  • Fitur: Aling hal telepon Glitter
  • Brand cocog: iPhones Apple
  • bahan: Lemes TPU Silicone
  • warna: Biru, emas, Ungu, pérak, Ungu, biru
  • Number Model: Pikeun iPhone 5 5S SE 6 6S 7 8 Ditambah X jingjing MAX XR
  • fungsi: Kokotor-tahan, Shockproof, Anti sidik gajih
  • fitur: Ultra-ipis Cover Leuleus Silicon
  • jalma: Pikeun Woman, Lady, Kado Girly
Fitur:
  • Dijieunna tina lemes TPU Bahan, panyalindungan lingkungan, awét
  • méwah jeung stylish
  • Ngajaga ponsel anjeun ti goresan, lebu
  • Gampang masang jeung cimata handap;
  • Meunang pakéan anyar pikeun ponsel anjeun ayeuna

Harita customer

Dumasar pedaran 4 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 4
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
K
K.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan