Spaghetti Strap Backless Sleeveless Split Padet Maxi Dress

$30.99 harga biasa $45.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Siluét: Pensil
  • Usum: Usum Panas, Musim Panas
  • Garis beuheung: Kerah Kotak
  • Leungeun baju Style: spaghetti tali
  • Hiasan: Euweuh
  • Gaya: Seksi & Klub
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang
  • Bahan: poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: DR1243
  • Leungeun baju Panjang (cm): Sleeveless
  • Génder: Awewe
  • Pinggang: Faktor Alami
  • Pola Tipe: padet

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 119
100%
(119)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CC

оно идеальное)) спасибо

C
CH

Éta henteu gancang sumping, tapi dina hal norma. Parameter kuring jangkungna 170, beurat 57. Pakéanna tiis, jilat tapi henteu rata dada. Ukuran na sampurna, tapi handapeun pakéan nyaéta Ceuli saeutik, sareng meureun henteu)) Abdi nyarankeun

V
bobodoran

Pakéan éndah, pangiriman gancang ka titik masalah. Dina jangkungna ukuran 164 m panjang, ka lantai, tapi nganggo sapatu dina keuneung katingalina saé

B
BK

Pakéan tiis

J
JL

Geulis, ukuranana pas sareng gancang sumping.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.