Stainless Steel Panci Goreng Jero Jepang Kalayan Térmométer & Tutup

$53.99 harga biasa $89.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Nomer modél: KC0405
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Diaméterna: 24cm
  • Tipe Logam: Baja stainless
  • Jinis wok: Henteu caket
  • Jenis Panci: Frying Pans & Skillets
  • Bahan: steel Steel
  • Jenis: Panci
  • Tipe Panutup Panci: Panutup stainless steel
  • Kapasitas: 2-3L
  • Kompor anu Berlaku: Paké Umum pikeun Gas sareng Induksi Cooker
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Panutup Pot: sareng Tutup
  • Nami barang: Panci Goreng Jero
  • Anggo Wengkuan: Masak
  • Bahan Barang: Baja stainless
  • is_customized: Sumuhun
  • Beurat: ngeunaan 1000 g
  • Pakét kalebet: 1 x Panci Goreng

Fitur:

  • Gampang dioperasikeun, aman, sareng dipercaya.
  • A must-gaduh sareng kabutuhan di dapur.
  • Tipe Barang: Panci Goreng
  • Cocog pikeun: Masak sareng sajabana
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 93
99%
(92)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JD

Barang saluyu sareng katerangan pengiriman anu gancang sareng rapih, hatur nuhun woopshop

R
RU

ik heb de Japanse frituurpan vandaag binnen gekregen, moal aya geprobeerd. Nee, ik heb de Japanse frituurpan vandaag pas ontvangen. Ik heb hem nog niet geprobeerd.

E
EF

Abdi resep pisan. Barang sakumaha anu ditétélakeun. Pangiriman gancang pisan. Kualitas anu saé pisan! Térmométer dina ° C.

W
WA

Все как в описании. Ошло в целости. Сп. Очень довольна изделием. Рекомендую.

L
LH

Pangiriman gancang pisan. barang sumping tanpa karusakan. toko super! Nyarankeun!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.