Tautan Baja stainless & Ingo Ranté Kalung Pikeun Lalaki

$8.99 harga biasa $14.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Logam: Stainless Steel
  • Génder: Lalaki
  • Jenis Kalung: Ranté Kalung
  • Gaya: Trendi
  • Jenis Chain: Link Chain
  • Jenis Barang: Kalung
  • Bahan: Metal
  • Bentuk \ pola: Lian
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • Leresna: Pesta
  • Ukuran Pendant: 2.1mm-5mm
  • Rupa atanapi Pantun: Pantun
  • Nomer modél: NC-003 / NC-010 sd
  • Panjang Ranté: 21-24 Inci
  • Kelir: Silvertone
  • Kasempetan: Hadiah ulang taun Jalu Awéwé
  • Pakét: Gratis henteu Logo Logo Beludru Kantong
  • Teknologi: Polishing manual buatan, jéntré mutuskeun kualitasna.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 69
97%
(67)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
RH

Sarua salaku poto

J
JR

alus teuing

N
NK

Entrega muy rápido y el producto tiene muy buena calidad. Estoy súper contento

J
JS

Ranté Cool !!

B
BK

Henteu goréng

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!