Péso Santoku Chef péso disetél Sareng Holder

$102.99 harga biasa $147.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: steel Steel
  • Tipe Logam: Baja stainless
  • Bungkusan: Ngalangkungan Dalapan lembar Set
  • Nomer Modél: TZD-001
  • Sertifikasi: CE / EU, CIQ, EEC, FDA, LFGB, SGS
  • Ketik: Set Péso
  • Fitur: Ramah Lingkungan, Simpenan
  • Jenis: péso chef dapur, péso santoku Jepang péso roti péso paranti sareng Holder
  • Pola agul: Pola laser Damaskus permukaan
  • Pakem: Pakem Redwood
  • Set péso: 5 jinis péso set tiasa milih
  • Kado: Liburan Libur Kabiasaan Ibu-Ibu Liburan Pangsaéna
  • Size: 8/7/6/5/3.5 inch
  • Teu karasa: 56 dugi 57 HRC
  • Seukeutna: agul-agul
  • Anggo: Ngala dahareun
  • Tempat anu lumaku: Dapur Bumi, Hotel, Restoran, Kado
  • Bahan Panyekel péso: Baja stainless + ABS + PP
  • Ukuran: 23cm * 10cm * 10cm
  • Beurat Bersih: 421g
  • Bahan péso: stainless steel 7CR17MOV
  • Bahan gunting tulang hayam: Baja stainless
  • Beurat Bersih: 190g
  • Bahan Asah Péso: Baja stainless steel komposit
  • Panjangna sakabéh: 29 cm
  • Panjang gagangna: 10 cm
  • Diaméterna: 1 cm
  • beurat Net: 144 g
    Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

    Candak kecap kami pikeun éta
    Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

    k+

    Harita customer

    Dumasar pedaran 58
    93%
    (54)
    7%
    (4)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    R
    Urang Sunda

    Péso Santoku Chef péso disetél Sareng Holder

    D
    DB

    Atur saé pisan sareng geulis. Nyarankeun.

    R
    RP

    Péso Santoku Chef péso disetél Sareng Holder

    E
    EK

    Top rangkep, seukeut pisan, katingali endah

    T
    TD

    Péso Santoku Chef péso disetél Sareng Holder

    Sadaya ulasan

    Palanggan kami nyarios pikeun urang

    resensi 74782
    96%
    (71482)
    4%
    (3195)
    0%
    (96)
    0%
    (7)
    0%
    (2)

    Pasangan 2 sapasang mah mesen

    Pesenan sumping gancang-gancang, kuring resep yén kuring tiasa nganggo

    Kanyamanan Disaluyukeun Backless Push Up Renda Floral Bra & Panty Set

    Kanyamanan Disaluyukeun Backless Push Up Renda Floral Bra & Panty Set

    Super, kualitasna saé, ideu ganti baju saé pisan. Dada geuwat meulit. hiji-hijina hal: panties gaduh pita elastis di tukangeun sempit, éta bakal saé upami éta panginten, dihapus pisan. Upami teu kitu, ngalangkungan calana anjeun tiasa ningali kumaha anjeunna ngabagi waktos kana dua bagian. Upami éta sanés pikeun ieu, kuring ogé bakal mesen versi hideung kalayan senang. Meureun jalma-jalma ti Cina bakal ngahasilkeun hiji hal. Sareng, set anu indah⭐ & Middot;