Baja Karat Taun Nomer Kalung Pikeun Awéwé

$7.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Logam Tipe: Beusi sténless
  • Kongkorong Type: Necklaces Pendant
  • gender: awewe
  • Item Type: Necklaces
  • Pendant Ukuran: 24mm * 12mm
  • kasaluyuan: kabéh cocog
  • Rupa atawa Pantun: mode
  • Number Model: HD0021
  • style: trendi
  • kasempetan: Milangkala, Weeding, Daily
  • Chain Type: link Chain
  • bahan: logam
  • is_customized: nuhun
  • Wangun \ pola: angka
  • Kalung Dipersonalisasikeun: Kalung Nomer Taun
  • Kalung Béda: Desain Naon Tiasa Rengse
  • Metal Warna: Mawar Emas / Emas / Emas Lancang
  • Kalung Taun Tina Ti 1985 Pikeun 2019 Anu Sadayana. Upami anjeun Hayang Ngadaptar Nomer Taun Bébas, Mangga Taroskeun Kami Usaha!

Harita customer

Dumasar pedaran 19
100%
(19)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
J.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan