Strentch Marks jerawat tapak tatu Cabut Whitening Moisturizing raray Cream

$12.14 harga biasa $15.18

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Paké: beungeut
  • Item Type: krim
  • Net WT: 30ml
  • sertifikasi: GZZZ
  • gender: Unisex
  • Number Model: 1170403
  • fitur: Pigmentasi Corrector
  • bahan: Jarawat Scar Cabut Cream
  • Jumlah sertipikat: 2017048332
  • pangaruh: Perlakuan jarawat, miceun ngaleupaskeun
  • neundeun: Pasang eta nyimpen di tempat garing, lemah sareng ventilasi
  • Paké arah: Candak sababaraha sareng iklas dina bagian kainféksi rata
  • Cocog pikeun: Kabéh jenis kulit
Balukar produk:
  • Saeutik demi saeutik ngaleuleuskeun sareng ngaleungitkeun tanda jarawat, parawat lirén-terusan, efektif heureut pori sareng curb regenerasi pimples, ngamajukeun pangropéa tina lapisan horny kulit, ngameunangkeun kulit jadi komo, boh manggihan.
Padika pamakéan:
  • Sanggeus meresihan beungeut dina isuk-isuk sareng sore, tiasa leuh sababaraha sareng iklas bagean kainféksi merata, tiasa ngirangan ngirangan atanapi ningkatkeun paningkatan pamakéan anu luyu sareng pangestipna bagéan anu kainféksi, ogé tiasa dianggo dina raray sadayana.
  • Saksi opat sumber pikeun generasi pimples.
Pakét Kalebet:
  • 1pcs krim remover krim

Harita customer

Dumasar pedaran 11 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 11
100%
(11)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Y
Y.
Ulasan pelanggan
B
B.
Ulasan pelanggan
G
G.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
O
O.
Ulasan pelanggan