Kaos Puteran ka handap Kerah Plaid Wol Kaos Kanggo Awéwé

$52.06

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Usum: Musim / Guguran
  • Clothing Length: Long
  • Type: Loose
  • Génder: Awewe
  • Umur: Umur 18-35 taun
  • Kerah: Kerah turun-handap
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Tipe Barang: Outerwear & Coats
  • Gaya: kasual
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Model Number: XJ9133JKM
  • Ketebalan: Standar
  • Hooded: Henteu
  • Outerwear Type: Jackets
  • Decoration: Button, Pockets
  • Pola Tipe: Plaid

Ukuran Bagan:

ukuran Bust taktak panjang Panjang Leungeun Baju
S 112 55 73 45
M 116 57 74 46
L 120 60 75 47.5
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 14
100%
(14)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
MS
Z
ZS
N
NR
B
BH
E
ECU
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.