Rak Solokan Teleskop Tilelep

$19.99 harga biasa $38.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Nomer modél: CW256828
  • Jenis Instalasi: Tipe Kait
  • Klasifikasi: Rak Non-tilepan
  • Anggo: Pad Scouring
  • No Tiers: Bujang
  • Spasi anu tiasa diterapkeun: Dapur
  • Ukuran: M
  • Bahan: PP
  • Fitur: Eco-Friendly, bisi
  • Bahan: Polipropilén
  • Sateuacan dipasang: 38x10x7
  • Saatos dipasang: 36—39.5x27x8.5cm
  • Warna: Biru, Abu, Pink, sareng Bodas
  • ngaran: Pigura tilelep teleskopik, Rak solokan, Asesoris dapur, Tilelep Rak Pakét

fungsi:

  • Desain kerung: Desain kerung handapeun henteu gampang ngumpulkeun cai, sareng langkung gampang pikeun solokan cai, nyiptakeun lingkungan garing, kabersihan, sareng henteu gampang kapang.
  • Gantungan + sasis: Dobel-dek langkung merenah. Gantunganna tiasa nahan lapuk sareng anduk, sareng panci solokan tiasa nahan sanitizer / bola waja, sareng sajabana.
  • Bahan PP kandel: kapasitas bantalan anu saé, henteu aya deformasi, sareng tiasa nampung langkung seueur produk dina hiji waktos.
  • Teleskopik bébas: desain teléskopis, panggunaan fleksibel, sareng tiasa disimpen dina tilelep tina sababaraha ukuran.
  • Gampang disimpen: Parabot beberesih anu gampang di toko, sapertos cairan pencuci piring sareng sikat bola, merenah pikeun diberesihan sadidinten.
  • Éta henteu ngan ukur alat panyimpenan tapi ogé hiasan. Kelir elegan Nordik, penampilan saderhana sareng unik, sacara alami nyampur kana lingkungan dapur.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 19
95%
(18)
5%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
DK

Perfecto

J
JC

Bueno

F
FA

Rak Solokan Teleskop Tilelep

R
RF

kadatangan dans 2 semaines, merci woopshop!

J
JB

éta cocog sampurna

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)