Kacamata Unisex klasik UV400 Gothic Steampunk Retro

$17.99 harga biasa $28.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jenis Kelamin: Lalaki, Awéwé
  • Bahan Lénsa: Akrilik
  • Gaya: Bungkus
  • Ngaran Jurusan: Déwasa
  • Bahan Pigura: Paduan
  • Sertifikasi: Teu aya
  • Atribut optik Lénsa: UV400
  • Jenis Kacamata: Kacamata
  • Jangkungna lénsa: 49mm
  • Jumlah modél: 43541
  • Tipe Barang: Kacamata
  • Lebar lensa: 49mm

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 73
100%
(73)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
ES

Gelas tiis. Pigura logam. Modél. Nyarankeun. Pengiriman gancang. Tilu pesenan dikemas dina bingkisan. Éta dugi ka titik masalah dina lima.

S
SJ

Pigura logam, busur dibuka ku sakedik usaha, tapi sacara pribadi pikeun kuring, éta henteu masalah, sacara visual katingali saé, kuring senang, pikeun artos sapertos pantes kualitas ((Datang kira-kira saminggu atanapi langkung.

M
Herb

Ieu kacamata anu pangsaéna! Anu paling merenah, panon henteu pulas saatos lima menit kaos kaki, tah, pesona sareng kaasih pasti

L
LK

parantos mésér ieu sababaraha kali

D
DT

Kacamata dina bungkus hawa. Kacamata henteu goréng, tapi éta henteu cocog sareng kuring ((

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.