Tas Unactx Multifunction anti anti maling maling Palang Merah

$35.99 harga biasa $68.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Handbags Ketik: Rasul Tas
  • Bahan utama: Oxford
  • Wangun: panutup
  • exterior: silt Pocket
  • Number Model: O-0118
  • gender: Unisex
  • Pinding Bahan: poliéster
  • Jumlah handles / Straps: hiji
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • style: mode
  • kasempetan: sasakabeh bisa
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • interior: Kantong Slot Dalam,Kantong Telepon,Zipper Dalaman Zipper,Kompartemen Dalam Negeri,Interlayer Komputer
  • teu karasa: hipu
  • Pola Tipe: padet
  • Item Type: handbags
  • Nyocogkeun pikeun: Lalaki, Awéwé, Siswa, Budak, Budak, Lalaki, Awéwé, Awéwé
  • Kajadian pikeun Kado: Souvenir, Pariwisata, Pariwara, Pangantenan, Kauntungan Pakaryan, Séjén
  • Type: Kantong keranjang / Tasikmalaya / Kantong Bahu / Kantong Travel / Kantong Sling
  • Seueur Gaya: Pantun, Kasual, Kantong Eropa sareng Amérika Gaya Amérika
  • Fitur: Kapasitas ageung, kalis cai, panolak cai, anti maling, ngecas USB
  • warna: Hideung, Grey, Bulao, Ijem, Beureum
  • ukuran: 17x8x34cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 12
100%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
V.
Ulasan pelanggan
G
G.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104876