Unisex Macan Topi Pa topi

$22.50

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

Topi bapak sanés ngan ukur kanggo bapak. Anu ieu ngagaduhan profil low ku tali anu tiasa diatur sareng visor melengkung.

• 100% chino katun twill
• Warna Héjo Camo nyaéta 35% katun chino twill, 65% poliéster
• henteu kaduga, 6-panel, low-profil
• 6 eyél bordir
• 3 ⅛ ”(7.6 cm) makuta
• tali adjustable kalayan ngaitkeun antik
• Lingkaran sirah: 20 ½ ″ –21 ⅝ ″ (50.8 cm – 53.3 cm)
• Produk kosong sumberna ti Vietnam atanapi Bangladés

Ukuran Bagan:

  hiji SIZE
A (inci) 20 ½-21 ⅝
B (inci) 4 ½
C (inci) 2 ⅞
D (inci) 7 ⅛
  hiji SIZE
A (cm) 52-55
B (cm) 11
C (cm) 7
D (cm) 18
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.