Unisex Vintage Kulit Slim RFID Holder Card & Mini Wallet

$14.99 harga biasa $37.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Bahan utama: PU
  • Panutupanana Tipe: Taya seleting
  • interior: Kompartemen Dalam Negeri, Panahan Poto, Holder kartu
  • Dompét Panjang: pendek
  • dompet: Mini Dompét
  • Item Panjang: 9.5cm
  • Pola Tipe: padet
  • Item Width: 6.5cm
  • Number Model: C1804H1
  • Hiasan: Sequined
  • gender: Unisex
  • Item Beurat: 0.1kg
  • style: bisnis
  • Item Jangkungna: 1.7cm
  • Komposisi bahan: kulit sintétik
  • Pinding Bahan: poliéster
  • Dompét RFID
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 14
100%
(14)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
C.
Ulasan pelanggan
L
L.
Ulasan pelanggan
V
V.
Ulasan pelanggan
F
F.
Ulasan pelanggan
F
F.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 104603