Universal Bluetooth 4.0 Headsét stéréo Earphone

$28.80

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Nyolok Tipe: Nirkabel
  • fungsi: Pikeun Telepon Mobile, Noise Canceling, Headphone Wireless, Mikropon, Bluetooth
  • sensitipitas:123dB
  • Rojongan aplikasi: teu
  • Panjang garis: teu sahiji bae
  • komunikasi: Nirkabel
  • Ngarojong Apt-x: teu
  • Vocalism Prinsipna: Kasaimbangan Armature
  • Rojongan Card Mémori: teu
  • Frékuénsi Range Tanggapan:8-25000Hz
  • Tahan cai: teu
  • Nyaeta nirkabel: nuhun
  • panyambungna: USB
  • Kalawan Mikropon: nuhun
  • résistansi:
  • style: Dina-Ceuli
  • Nirkabel Tipe: Bluetooth
  • paket: nuhun
  • Paké: Hapé
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61780
96%
(59170)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.