Universal Magnetic Air Vent GETIHU Car Phone & GPS Stand Holder

$6.99 harga biasa $13.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Ngaran Brand: GETIHU
  • Number Model: Panyekel Telepon Kanggo Mobil
  • Brand cocog: sadunya
  • carjer: teu
  • magnét: nuhun
  • Paké: mobil
  • Ngaran Item: Mpanahan telepon agnetik
  • Type: Panyekel Telepon Magnetik
  • fungsi: Anu gaduh, Panyekel Telepon Mobil
  • bahan: Karét silikon + ABS + pane magnét
  • Model No .: Panyekel Telepon 45467
  • cocog: Pikeun iPhone XS Max XR X 8 7 6 Ditambah, For Samsung Note 9 8 S9 S9 Plus S8 S8 Plus, For Huawei & Xiaomi Devices

Harita customer

Dumasar pedaran 15 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
U
U.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan