Universal Magnetic Air Vent GETIHU Car Phone & GPS Stand Holder

$6.99 harga biasa $13.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:

  • Ngaran Brand: GETIHU
  • Number Model: Panyekel Telepon Kanggo Mobil
  • Brand cocog: sadunya
  • carjer: teu
  • magnét: nuhun
  • Paké: mobil
  • Ngaran Item: Mpanahan telepon agnetik
  • Type: Panyekel Telepon Magnetik
  • fungsi: Anu gaduh, Panyekel Telepon Mobil
  • bahan: Karét silikon + ABS + pane magnét
  • Model No .: Panyekel Telepon 45467
  • cocog: Pikeun iPhone XS Max XR X 8 7 6 Ditambah, Pikeun Samsung Note 9 8 S9 S9 Plus S8 S8 Plus, Kanggo Alat Huawei & Xiaomi
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
U
U.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.