Universal Mini & Extra-Slim Wireless Charger Pad QI Charging Pad For iPhone X 8 8 Plus Samsung Galaxy S7 / S8 / S6 / S6 / Note5 EP-NG930 Nexus 6

$9.99 harga biasa


☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.


Item specifics:
  • Ngaran Brand: Vinsic
  • Number Model: VSCW114B / W
  • Palabuhan USB: 1
  • Brand cocog: LG, Nokia, Motorola, Samsung, Universal
  • Ngarojong Gancang Cas Téhnologi: teu
  • kaluaran: 5V / 1A
  • input: 5V / 2A
  • Sertifikasi Quality: CE, CCC
  • Kaluaran Interface: USB
  • Type: nirkabel carjer
  • Kakuatan Sumber: USB
  • Cocog Modél 1: Cocog pikeun iPhone 8 8 Plus X
  • Cocog Modél 2: Cocog pikeun Samsung S8 S7 S7 Tepi S6 S6 Tepi Catatan 5
  • Jarak ngagawekeun: Jeroeun 6mm
  • kaluaran: 5V / 1A (Max)
  • Pangecas nirkabel, mini sareng penampilan tambahan langsing ngajadikeun kompak sareng dibabawa. Ketebalan pangecas nirkabel ngan 7.4mm, diaméterna ukur 66.4mm.
  • Diwangun dina chip calakan, gancang-gancang ngecas, leuwih-tegangan & panyalindungan leuwih-ayeuna. Upami alat anjeun dieusi pinuh, carjer nirkabel bakal lirén damel pikeun nyingkahan karusakan tina batréna, aman sareng stabil.
  • Pangisi daya gancang nirkabel Qi kalayan kaluaran 5V / 1A dina maksimal, jarak nirkabel dugi ka 6mm.
  • Cocog sareng sadaya alat Qi-diaktipkeun.
  • Dijieun tina ramah lingkungan bahan sareng hipu pagawean pikeun mawa anjeun raos lemes lemes. Wilayah ngecas hadir nganggo pad anti-slip silikon supados nempatkeun alat anjeun dina sampurna.
Fitur:
  • Mini & penampilan ekstra langsing
  • Cocog sareng sadaya alat Qi-diaktipkeun
  • Over-voltage & over-current protection
  • Desain anu unik sareng bahan kelas luhur
instruksi:
  1. Sambungkeun Panyambung Wireless Vinsic® sareng adaptor, LED bakal hurung.
  2. Simpen telepon anjeun di area ngecas carjer nirkabel. Telepon anjeun bakal nunjukkeun éta undercharging.
  3. Upami telepon anjeun dicas pinuh, cabut wae pikeun dipake.
Pakét Kalebet:
  • 1 * VINSIC® Qi Wireless Charger
  • 1 * Manual pamaké
  • 1 * 18 kartu jaminan bulan
Catetan: Ulah nempatkeun produkna di tempat anu baseuh / suhu luhur. Ngajaga produk jauh ti barudak. Leungit beurat, ragrag bakal ngaruksak produk. Punten pasang telepon anjeun di tempat anu leres tina pangecas. Ulah maké telepon anjeun nalika ditagihkeun.

Harita customer

Dumasar pedaran 16 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
G.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
R
R.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan