Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

$13.99 harga biasa $27.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: karét
  • Ukuran: S - 20.4 * 24cm / M - 23 * 27cm / L - 28 * 32cm
  • Warna: Biru / Abu / Beureum
  • Tutup silikon tingkat unggul anu luar biasa ieu mangrupikeun cara anu ramah lingkungan pikeun nyimpen katuangan sareng tetep seger pikeun langkung lami.
  • Tutup silikon tiasa dianggo ku nyiptakeun nyeuseup vakum anu nyiptakeun segel kedap udara pikeun ngonci dina seger segerna sareng rasa.

Fitur:

  • Dianggo dina nyeuseup vakum saderhana anu nyiptakeun segel kedap udara pikeun nyimpen sareng ngajaga kadaharan seger sareng tiasa dikumbah sareng dianggo deui sareng deui.
  • Tutup sedot silikon multiguna sampurna pikeun dianggo nalika masak sareng ngagoréng atanapi éta mangrupikeun panutup tuangeun panyimpenan sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu panas sareng tiis.
  • Dina gelombang mikro, éta nyegah spatter sareng ngahémat waktos anjeun dina beberesih, nalika ngagentos pilem nempel sareng boros sareng bungkus saran ngajantenkeunana janten pilihan anu ramah lingkungan.
  • Tutup Sealing Diri urang cocog sareng sababaraha ukuran, bokor, sareng panci ukuran, janten ngabantosan pikeun ngirangan jumlah tutup masak anu diperyogikeun sareng lemari dapur.
  • Silikon kelas BPA bébas non-iteuk kualitas luhur tiasa dianggo dina oven, gelombang mikro, kulkas, nyaéta mesin cuci piring aman & tahan panas dugi ka 250 ° C / 482 ° F.

Pakét Ngawengku:

  • 1 x Tutup Diri Sealing Diri
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 64
91%
(58)
6%
(4)
3%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
A
Maséhi

Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

S
SR

Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

R
RC

Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

R
RS

Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

G
GC

Universal Reusable Timer Sealing Airtight Silikon Tutup

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 87506
95%
(83433)
4%
(3906)
0%
(155)
0%
(10)
0%
(2)