Lampu LED UV Kering Pengering Sareng Sensing Motion & LCD Display & Touch Switch

$28.99 harga biasa $42.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sertifikasi Kualitas Komoditi: GS, CE, 3C
  • Beurat: 0.65KG
  • Tegangan: AC 110-120V / 220-240V, 50/60 Hz
  • Ukuran: 235 * 200 * 80mm
  • Jenis: Lampu UV
  • Nomer modél: V356
  • Tipe Barang: Alat pengering kuku
  • Bahan: ABS + PC
  • Sumber Daya: listrik
  • Power: 84W
  • Manik Lampu: 42 pcs
  • Warna: sakumaha acara
  • Waktos: 30s / 60s / 90s / 120 timer
  • Hirupna: Langkung ti 50000 jam
  • Fitur: Infrabeureum sensor / Sensing otomatis, LED UV Kanggo pangeringan kuku
  • Fit Gel Type: UV Gel / LED Gel / Builder / Hard gels / Gel Varnish
  • Kuantitas LED: 42 pcs campuran UV LED Lampu manik
  • Fitur: Kuku sinar panonpoé, ngagentoskeun sensasi ngaduruk
  • Fit Gel Type: UV Gel / LED Gel / Builder / Hard gels / Gel Varnish
  • Dipeunteun input: 100-240V 50 / 60HZ 3A
fitur:
  • Bahan anu saé kualitasna ngajantenkeun produk ieu langkung awét.
  • LED sensor pinter gancang-garing sanés leungeun hideung.
  • 42 pcs sacara strategis ditempatkeun LEDs, henteu maot-zine, langkung gratis.
  • 4.50,000Hrs hirupna.

Pakét Kalebet:

  • 1x Lampu kuku
  • 1 x adaptor
  • 1 x Parentah
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 123
98%
(120)
2%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JP

ok

M
MB

Kadieu gancang. Desain anu saé pisan sareng tiasa dianggo kalayan saé pisan. Nyaan bungah

J
JM

Bien

S
SW

Всё работает. Ко, ну

V
VJ

iketna sumping siga anu dialungkeun ka sadayana lampu sumping sareng handapna retak, tapi duanana tiasa dianggo sareng éta anu penting ..

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.