Cardigans Awéwé V-Neck & Calana Panjang Warm Awéwé Knitted Suit Set

$48.99 harga biasa $60.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Usum: Usum tiis
  • Pakean Panjang: Biasa
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang
  • Umur: Umur 18-35 taun
  • Kerah: V-beuheung
  • Pant Closure Type: Button Fly
  • Bahan: poliéster
  • Génder: Awewe
  • Jenis Panutupan: Bujang Breasted
  • Gaya: kasual
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Hiasan: Tombol, Kantong
  • Jumlah modél: 18071
  • Panjang Celana (cm): Panjang Panjang
  • Pola Tipe: padet

Ukuran Bagan:

  • hiji Ukuran
  • Dada: 86-106cm 
  • Tops Panjang: 60cm
  • Leungeun b: 56cm
  • Pants length: 99cm
  • Hips: 96-116cm
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 43
93%
(40)
7%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
KK

everything great

J
JM

Very nice good quality, perfect size, the only color I thought was brown and it's lilac.

F
FH

The costume is not bad. I liked the cardigan very much. The pants are not neatly sewn with an elastic band. This is not very noticeable. The color is very nice. I wear a couple of days already without complaints. On the height of 162 cm, the pants are a little long.

A
AM

Shipping very fast! In 9 days in Spain. Product quality is very sweet

W
W.W.

Thank you very much. The order is satisfied. The material is pleasant and corresponds to the picture

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 73159
96%
(69949)
4%
(3105)
0%
(96)
0%
(7)
0%
(2)

DIY Magic String Cai Manik Lengket

Super bakal kuring mesen pas pikeun kapsul Nespresso murni. Sampurna.

Lengan Pendek Bordir Jerapah Slim Fit Lalaki Polo Shirt

Kaos oblong anu saé, kualitas, hatur nuhun!