Kupu-kupu A-Line Kukupu Lengan Pendek Hareup Pamisah Midi Sundress

$33.99 harga biasa $49.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Silhouette: A-Line
  • Usum: usum panas, cinyusu, usum gugur
  • Garis beuheung: Kerah Kotak
  • Gaya Lengan: Lengan Kukupu
  • Hiasan: Euweuh
  • Gaya: Vintage
  • Panjang Pakéan: Panjang-tuur
  • Bahan: poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Nomer modél: Z22408
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Génder: Awewe
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: Print
  • Pola: Pakéan print Midi kembang
  • Gaya: Elegan, Pesta, Antik
  • Lengan: Kukupu baju pondok pamisah baju

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 121
89%
(108)
8%
(10)
2%
(2)
1%
(1)
0%
(0)
R
RM

Éta sumping gancang, baju na saé, dina parameter kuring 97 76 105, jangkungna 164, saé pisan, rada leupas, sareng katingalina saé pisan

L
LH

Komé la pedaran, merci bien

D
DM

Sampurna manehna ragrag hébat Abdi bogoh

D
DW

Kupu-kupu A-Line Kukupu Lengan Pendek Hareup Pamisah Midi Sundress

G
GH

Pakéan geulis pisan, pakait sareng katerangan. Pangiriman gancang

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125166
95%
(118516)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.