Lentera Lengan Lengan V-Neck Kembang Dicetak Sashes Dress

$93.99 harga biasa $98.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Silhouette: A-Line
  • Usum: usum panas, cinyusu, usum gugur
  • Neckline: V-beuheung
  • Gaya lengan: Lantern Baju
  • Hiasan: Sashes
  • Gaya: Vintage
  • Dresses Panjang: ankle-Panjang
  • Bahan: poliéster
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Jumlah modél: 20261215
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Jenis: Biasa
  • Génder: Awewe
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola Tipe: Print

Ukuran Bagan:

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 12
92%
(11)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JS

Geulis sareng anggun

V
VP

Kualitas anu saé! hatur nuhun woopshop

L
LF

Pakéan sapertos dina katerangan, dikirim gancang

A
AP

Lentera Lengan Lengan V-Neck Kembang Dicetak Sashes Dress

Z
ZL

Jubah Belle, trés bonne qualité

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.