Kacamata Antik Polarized Lalaki

$15.99 harga biasa $25.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Génder: Lalaki
  • Gaya: Goggle
  • Ngaran Jurusan: Déwasa
  • Bahan Pigura: Polikarbonat
  • Sertifikasi: Teu aya
  • Atribut Optik Lénsa: Terpolarisasi, Eunteung, UV400
  • Jenis Kacamata: Kacamata
  • Jangkungna lénsa: 40MM
  • Bahan Lénsa: Polaroid
  • Jumlah modél: 5120
  • Tipe Barang: Kacamata
  • Lebar lensa: 60MM
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 95
100%
(95)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
CB

Produk alus, nyarankeun.

M
MW

Toko hébat ngirim produk gancang sakumaha anu parantos ditangtukeun

M
BAPA

Persis sami sareng anu diterbitkeun. Kualitas anu saé sareng saé

J
JH

Kacamata tiis, kuring nyarankeun

L
LW

На вид качество хорошее. Беру второй раз, понравились по качеству и "стекла" и очень хорошая оправа.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.