Vintage Retro A-Line Yuyun Floral Slash beuheung 50s Bodas Sun Kalong

$23.85 harga biasa $46.78

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • gender: awewe
  • Dresses Panjang: Dengkul-Panjang
  • Neckline: Beuheung Slash
  • Number Model:12724917
  • Leungeun baju Panjang (cm): pendek
  • Silhouette: A-Line
  • Leungeun baju Style: Pareum Taktak nu
  • usum: usum panas
  • style: panenan taun
  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Hiasan: teu sahiji bae
  • Pola Tipe: nyitak
  • Waistline: asli
  • panutupanana: Betot
  • Jenis Kombinasi: hiji
Ukuran Bagan:
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 5
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
D.
Ulasan pelanggan
M
M.
Ulasan pelanggan
S
S.
Ulasan pelanggan
N
N.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 97062
95%
(92333)
5%
(4441)
0%
(267)
0%
(17)
0%
(4)

Dikirim sareng sumping gancang pisan. Dipak pisan, dina hukuman karton. Mobil kuring bakal paling geulis! Hatur nuhun!!!