Haneut Bakar Hoodar Kolar Tebak Parka Panjang Pikeun Awéwé Sareng Hood

$47.99 harga biasa $69.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Pakean Panjang: Long
  • beurat: 980g
  • style: sederhana
  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Type: ramping
  • Hooded: nuhun
  • keusikan: kapas
  • ketebalan: Kandel (Usum)
  • Pola Tipe: padet
  • Jenis Tutup: Zipper
  • Number Model: d060
  • Leungeun baju Panjang (cm): pinuh
  • Hiasan: Zippers
  • Hiasan: kantong
  • Type lawon: Broadcloth
  • gender: awewe
  • Type Outerwear: Turun & Parkas
  • Kandungan handap: 50%
Ukuran Bagan:
Ukur modél:

Harita customer

Dumasar pedaran 15 Nulis review hiji

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
E.
Ulasan pelanggan
E
E.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan