Haneut Kandel PU Kulit Parkas Hideung Pondok Pikeun Awéwé

$59.76

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Refund & Keep item, if not as described

Item specifics:

  • Usum: Usum, Usul
  • Gaya: kasual
  • Umur: Umur 18-35 taun
  • Jenis Panutupan: seleting
  • Model Number: ZNPK7883
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Bahan: poliéster
  • Hooded: Henteu
  • Ngeusian: Serat poliéster
  • Thickness: Thick (Winter)
  • Type lawon: Broadcloth
  • Type: High Waist
  • Pola Tipe: padet
  • Génder: Awewe
  • Pakean Panjang: Short
  • Beurat: 750g
  • Hiasan: Kantong

Ukuran Bagan:

ukuran taktak dada Width panjang Panjang Leungeun Baju
XS 49.0 120.0 55.0 58.0
S 50.0 124.0 56.0 59.0
M 51.0 128.0 57.0 60.0
L 52.0 132.0 58.0 61.0
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 15
100%
(15)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
IS
T
TB
D
D.
L
LM
J
JC
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.