Haneut Kapas Taribas Angkat Kanggo Lalaki

$45.99 harga biasa $91.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • bahan: Poliéster, Kapas
  • Number Model: E60543
  • Pola Tipe: padet
  • Bagian pisah: hat pisah
  • gender: lalaki
  • kerah: Kerah Hurungkeun-handap
  • Pakean Panjang: biasa
  • Pinding Bahan: Poliéster / Kapas
  • Hooded: nuhun
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Item Type: Outerwear & jas
  • Hiasan: kantong
  • Type: biasa
  • Panutupanana Tipe: seleting
  • Type Outerwear: kutang
  • usum: Cinyusu, gugur, tiis
  • warna: Angkatan Darat, Angkatan Laut Khaki, Oranyeu
  • Type: Lalaki Kasual Hooded Hat Haneut Hakét Vest WaistCoat
Ukuran Bagan:
Ukuran Asian taktak Bust panjang luhur beurat
cm inci cm inci cm inci cm inci KG
M 41 16.1 92 36.2 63 24.8 155-165 61-65 50-60
L 42.5 16.7 96 37.8 65 25.6 165-170 65-67 60-65
XL 44 17.3 100 39.4 67 26.4 170-175 67-69 60-70
2XL 45.5 17.9 104 40.9 69 27.2 170-180 67-71 70-75
3XL 47 18.5 108 42.5 71 28.0 170-185 67-73 75-80
4XL 48 18.9 116 44.9 72 28.3 175-190 69-75 80-89

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 8
100%
(8)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Y
Y.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
J
J.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
C
C.
Ulasan pelanggan
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61771
96%
(59161)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.