Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

$49.99 harga biasa $74.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Poliéster, Wol
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Hooded: Sumuhun
  • Usum: Usum, Usul
  • Hiasan: Kantong
  • Gaya: kasual
  • Tipe Barang: Hoodies
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Ketebalan: Kandel (Musim)
  • Tipe lawon: Bulu
  • Jumlah modél: 56231
  • Nami: hoodie ageung
  • Pola Pakéan: Langsing
  • Ketik: Zip-up
  • Komposisi Bahan: Serat Sintétik
  • Génder: Awewe
  • Pola Tipe: padet
  • Pakean Panjang: Biasa
  • Umur: Umur 18-45 taun
  • Kerah: Hooded

Ukuran Bagan:

Ukuran Lalaki (Ukuran Asia) Satuan: cm

Ukuran Asian

taktak

Bust

leungeun baju

Lenght

luhur

beurat

CM

CM

CM

CM

CM

Kg

M

41.4

106

61

64

157-163CM

45-55kg

L

42.6

110

62.5

66

163-168CM

55-65kg

XL

43.8

114

64

68

168-173CM

65-73kg

XXL

45

118

65.5

70

173-178CM

73-80kg

XXXL

46.2

122

67

72

178-183CM

80-87kg

4XL

47.4

126

68.5

74

183-188CM

87-95kg

5XL

48.6

130

70

76

180-190CM

95-105kg

Ukuran Awéwé (Ukuran Asia) Satuan: cm

Ukuran Asian

taktak

Bust

leungeun baju

Lenght

luhur

beurat

CM

CM

CM

CM

CM

Kg

M

38

90

57.5

57

147-153CM

40-47kg

L

39

94

59

59

153-158CM

47-53kg

XL

41

98

60.5

61

158-163CM

53-60kg

XXL

42

102

62

63.5

163-168CM

60-67kg

XXXL

43

106

63.5

65

168-173CM

67-73kg

4XL

44

110

65.5

66.5

173-178CM

73-80kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catetan: Ieu Ukuran Asia, Éta Diukur Ku Tangan, Kasalahan 1-3CM Kedah Ditarima. Tabel ukuran kami ngagaduhan saran jangkung sareng beurat, anjeun tiasa ngarujuk saran jangkung sareng beurat.

Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 79
87%
(69)
13%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
HZ

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

S
SW

Kaos biasa, tapi panginten éta bakal langkung kandel. Tapi sacara umum éta senang. Dua sisi, konci na ditancebkeun ogé, kantongna rada jero, pikaresepeun awak. Dina ukuran 44-46 sumping. Hatur nuhun woopshop pikeun pangiriman gancang.

B
BW

Abdi senang ku pameseran

C
CG

Teu cocog. Ukuran hese ukuranana. Ayeuna kuring gaduh jaket sareng kuring henteu tiasa nganggo

E
EK

Jaket alus teuing. jam 50 nyandak 4hl. gratis.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 128909
95%
(122014)
5%
(6148)
1%
(658)
0%
(71)
0%
(18)

Bahanna pikaresepeun, langkung ipis tibatan panginten, warnana konéng bulak, elastis dina calana sapertos bahan Muhun manteng, cuffs dina leungeun sareng suku henteu pisan manteng. Di Israél kami bakal nganggo atanapi salaku lapisan kadua dina usum tiris atanapi musim semi, jaket tiasa nyalira. Liang pikeun kancing dina jaket nu teu diolah Sajaba, Kuring miharep pikeun panungtungan dipaké. Ukuranna akurat teu aya rasa nyandak langkung ti AS 3 bulan sareng ageung pisan, teu aya bau.

Nyarankeun persis naon anu kuring ngarepkeun

Bener jalanna, telepon kedah dipareuman sateuacan ngecas. Ti lampu LED teu nyandak lampu panel, tapi ti filamén dawam-gampang (muatan nuluykeun). Sumber cahaya alami henteu acan nyobian ngecas.

Warna geulis pisan, lawonna ipis. Bari kasampak badag, éta teu ngukur. Budak 1.3 sareng jangkungna kirang langkung 83 cm