Waterproof 1.69 inci Layar Sentuh Kabugaran Tracker Unisex Smart Watch

$45.99 harga biasa $68.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Ngaran mérek: LEMFO
  • Mékanisme: Leres
  • Kartu SIM Sadia: Henteu
  • Sistem: Teu aya
  • GPS: No
  • Ketik: Dina Pigeulangan
  • Kasaluyuan: Sadayana Cocog
  • ROM: <128MB
  • Fungsi: Passometer, Tracker Kabugaran, Tracker Bobo, Panginget Pesen, Panginget Telepon, Push Message, Big Jarum, instruksi 24 jam, Chronograph, Jam Alarm, Cagar Daya, Minggu, Bulan, Tracker Laju Jantung
  • Kaméra Pungkur: Teu aya
  • Bahasa: Inggris, Rusia, Spanyol, Polandia, Portugis, Turki, Italia, Perancis, Jerman, Jepang
  • RAM: <128MB
  • Kelas Waterproof: Kahirupan Waterproof
  • Multiple Dials: Leres
  • Sértipikasi: CE, RoHS
  • Kapasitas Batré: 180-220mAh
  • Modeu Jaringan: Teu aya
  • Modél CPU: GR5515
  • Gaya: Pantun
  • Tipe gerakan: Electronic
  • Bentuk layar: Alun-alun
  • Resolusi: 240 * 280
  • Unduhan Aplikasi Sadia: Henteu
  • Bahan hal: Galunggung
  • Ukuran tampilan: 1.69 inci
  • Bahan Band: Silika gél
  • Kelompok Umur Aplikasi: Sawawa
  • Batré tiasa dicabut: Henteu
  • Band Dipecat: Leres
  • Ukuran pinggel (mm): L * W * H = 44.4 * 36 * 9.2
  • Beurat: 47g
  • Warna: Hideung, emas mawar, biru, pink
  • Fungsi utama: Rékaman latihan (étang léngkah, jarak, itungan kalori), modeu latihan, push message, panyimpenan inpormasi, pangukuran denyut jantung, pantauan tidur, jam rét, kontrol kaméra, kontrol musik, basa font lengkep, tampilan layar ageung 1.7 inci, toél layar pinuh , Tombol Putar
  • Chipmaker: Goodix
  • Chip: GR5515
  • APP: Da Fit
  • Sistem anu cocog: Android4.4 (ngandung), IOS8.0 (ngandung) di luhur
  • Memori FLASH: RAM256KB ROM64Mb
  • Jenis: TFT
  • Ukuran layar: 1.7 inci
  • Piksel: 240RGB * 280
  • Jinis-toél: Toél layar pinuh
  • BT: 5.1 Chip Énergi Rendah Bluetooth
  • WIFI: Henteu
  • NFC: Henteu
  • G-Sensor: Leres
  • Gyroscope: NO
  • Detak jantung: Tianyi Hexin HRS3300
  • GPS: NO
  • Jenis batré: Litium polimér
  • Kapasitas: 190mAh
  • Modeu Ngecas: Magnetik
  • Da Fit: Léngkah léngkah, bobo, denyut jantung, tekanan getih, jenuh oksigén, rékaman data latihan
    Pilihan panggero, push pesen, jam alarm unggal dinten, kontrol poto, inpormasi cuaca
    Milarian pinggel, format waktos, ulah ngaganggu waktos modeu, uji denyut jantung sadidinten, giliran layar caang pigeulang
  • Ngarojong 28 basa: Denmark, Ukraina, Rusia, Bulgaria, Bokmal, Norwegia, Hindi, Indonesia, Jerman, Italia, Czech, Jepang, Pushto, Perancis, Polandia, Thailand, Swédia, Cina saderhana, Cina Tradisional, Finlandia, Inggris, Belanda, Portugis, Spanyol, Vietnam, Arab, Korea
  • Waterproof Level: IP67
  • Ngecas waktos: Sakitar 2.5H
  • Hirupna: 5-7 dinten panggunaan, 25 dinten sayaga
  • Bahasa produk: Inggris, Cina, Jepang, Korea, Jerman, Perancis, Spanyol, Arab, Rusia, Tradisional, Ukraina, Italia, Portugis
  • Ukuran gelang: Panjang total 255MM, panjang adjustable 155-235MM
  • Ukuran penampilan: Awak: plastik + alloy seng, Wristband: Silicone + Stainless Steel
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 113
99%
(112)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
JD

Lalajo saé pisan, parantos sababaraha bulan nganggo. Luhur pisan

S
SH

produk hébat

S
SR

Anjog dina katerangan. Masih teu diuji. .. Catetan ngajual 10 nyarankeun

R
RD

Produk anu hébat nyarankeun sadayana sumping gancang pisan sareng henteu pajak

C
CK

Arloji anu geulis pisan sareng gelang logam ngabantuan dina dijual deui. Super disatujuan, parantos mésér langkung 3.

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.