Waterproof Natural Matte Pearlescent buligir Palette Eyeshadow

$24.99 harga biasa $39.99

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang. 
☑ No biaya Pajak. 
Penjaminan ☑ Best Harga. 
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun. 
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Jumlah Potongan: Satu Satuan
  • Bahan: Eyeshadow
  • Kauntungan: Lila-lila; Gampang Dipaké; Alami, Caang
  • Kauntungan: Waterproof / Water-Resistant
  • Ukuran: Ukuran lengkep
  • Warna tunggal / multi-warna: Luhureun dalapan warna
  • Nagara / Daérah Pabrik: Cina
  • Sértipikasi: GZZZ
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Jenis: Kalangkang Panon
  • Nomer bijil: YUEZHUANG20160269
  • Jumlah modél: 5298
  • Rengse: Glitter, Shimmer, Matte
  • Tahan Cai / Cai-Tahan: No.
  • Bahan-bahan: "Mica", "fluorophlogopite sintétik", "silika", "nilon-12", "lauroyl lisin", "Zea mays pati", "aluminium calcium borosilicate", "pentaerythritol tetraisostearate", "stearoxy polydimethylsiloxane", "polydimethylsyls" "," hydroxybenzyl éster "," hydroxypropyl éster "," CI 77891 "," CI 77492 "," CI 77499 "," CI 77491 "," CI 77742 "," CI 77007 "," CI 15850 "," CI 77163 "
  • Eusi Net: 12g
  • Rak hirup: 3 taun
  • Sértipikat produksi: 2019249256
  • Standar palaksanaan: QB / T 1976

Fitur:

  • Portabel sareng betah dianggo.
  • Bahan-bahan bermutu kalayan warna herang sutra tiasa awét sadidinten.
  • Warna beunghar sareng modis. Warna mimitian ti warna bodas / krim pikeun sorot nepi ka warna poék idéal pikeun panon haseup.
  • Palette ieu ngagaduhan sadaya warna anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun penampilan anu canggih atanapi edgy pikeun siang sareng wengi, pikeun acara anu béda, kasual, pesta, kawinan!
  • Pigmentasi sareng cerah pisan, palet kalebet matte sareng glitter eye shadow, gampang cocog sareng tampilan anjeun.
  • Warna ngagurilap sareng bahan-bahan anu ngandung gisi babarengan pikeun miara kulit panon di sakuriling!
  • Ngarasa hampang sareng lemes, gampang nyiptakeun makeup makeup panon anu geulis sareng cemerlang.
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 34
94%
(32)
6%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
DH

Alus Makeup

C
CM

Pangiriman gancang, hatur nuhun

A
AS

Waterproof Natural Matte Pearlescent buligir Palette Eyeshadow

S
SG

Sakumaha katerangan!

G
GR

Iteuk hébat

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 125168
95%
(118523)
5%
(5943)
0%
(620)
0%
(71)
0%
(16)

Dina poto, putri abdi yuswa 5 taun, pakéanna sumping 130 ukuran. Pakéanna hipu geulis ...

Haneut Unisex Hooded Reversible Polar / Coral Fleece Hoodie

Тое ж, што і на малюнку, але вельмі добра. Обра завяршылі швы. Вельмі прывабны.

Pakéanna saluyu sareng katerangannana. Dina ulasan dituliskeun anu lega, sareng leres-leres lega, tapi langkung saé lega tibatan henteu naék, sareng anjeun tiasa ngaput dina 15 mnt. Rokna subur, handapeun rok aya sababaraha lapisan petticoats sareng rok satengah padet. Saragamna saé. Dina jangkungna 108 cm dipesen 120 cm, malomerka.