Waterproof Beureum Héjo Campur laser Star Lampu Projector

$48.44 harga biasa $66.35

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Item Type: Tahap cahaya Pangaruh
  • kasempetan: imah Hiburan
  • Number Model: Lampu Laser Jukut
  • style: mini
  • power: 5W
  • Voltaseu: 90-240V
  • Bukti Kalebah sareng Hujan: IP44
  • Sasayogian tanaga: 5V, 1A kakuatan kabel panjang 1 meter / 39.37
  • bahan: polystyrene
  • Modeu Switch: kakuatan colokan
  • Watch your garden or house be instantly saturated in gorgeous green and red lights. The Laser Fairy Lights can cover up to 650 square feet. It's perfect for holiday entertainment, parties, landscape decoration, and anything else you can think of. Perfect for creating a festival atmosphere.
  • Lampu Laser diwangun ku dua setélan lampu anu béda: pindah sareng dibereskeun. Setélan tetep cocog pikeun nyayogikeun latar kanggo acara cahaya anu langkung rumit. Setélan anu nuju pindah ka latar anjeun sareng lampu! Ogé ningalikeun laser anu diwangun ku 3 anu ngahasilkeun pintonan cahaya anu pikaresepeun ti hiji sumber, anu nyababkeun konsumsi énergi anu kurang!
Fitur:
  • Narabasna ti murangkalih.
  • Tambihkeun hiasan dina kahirupan luang anjeun.
  • Parantos dibawa ka jutaan kulawarga.
  • Sareng dipuji ogé.
  • Nyertakeun dugi ka 650 suku pasagi
  • Maneuh atanapi ngarambat
  • Anggo jero atanapi luar
  • Sampurna dina nyalira atanapi salaku latar tukang pikeun lampu caang anjeun
spésifikasi:
  • Laser: red: 100m(3937.01")W@650nM, green: 50m(1968.5")W@532nm
  • Proyék anti cai sareng Hujan: IP44
  • Power Supply: 5V, 1A power cord length 1 meter/39.37"
  • Adaptor: 100-240V
  • Bahan: polistirén
  • Modeu switch: colokan listrik
Pakét Ngawengku:
  • 1 X Jukut Lampu Laser

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)