Waterproof Beureum Héjo Campur laser Star Lampu Projector

$48.44 harga biasa $66.35

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.
Item specifics:
  • Item Type: Tahap cahaya Pangaruh
  • kasempetan: imah Hiburan
  • Number Model: Lampu Laser Jukut
  • style: mini
  • power: 5W
  • Voltaseu: 90-240V
  • Bukti Kalebah sareng Hujan: IP44
  • Sasayogian tanaga: 5V, 1A kakuatan kabel panjang 1 meter / 39.37
  • bahan: polystyrene
  • Modeu Switch: kakuatan colokan
  • Lalajo kebon anjeun atanapi bumi langsung jenuh dina lampu héjo sareng beureum anu éndah. Lampu Fairy Laser tiasa nutupan dugi ka 650 méter pasagi. Éta sampurna pikeun hiburan liburan, pésta, hiasan lanskap, sareng naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun. Sampurna pikeun nyiptakeun suasana festival.
  • Lampu Laser diwangun ku dua setélan lampu anu béda: pindah sareng dibereskeun. Setélan tetep cocog pikeun nyayogikeun latar kanggo acara cahaya anu langkung rumit. Setélan anu nuju pindah ka latar anjeun sareng lampu! Ogé ningalikeun laser anu diwangun ku 3 anu ngahasilkeun pintonan cahaya anu pikaresepeun ti hiji sumber, anu nyababkeun konsumsi énergi anu kurang!
Fitur:
  • Narabasna ti murangkalih.
  • Tambihkeun hiasan dina kahirupan luang anjeun.
  • Parantos dibawa ka jutaan kulawarga.
  • Sareng dipuji ogé.
  • Nyertakeun dugi ka 650 suku pasagi
  • Maneuh atanapi ngarambat
  • Anggo jero atanapi luar
  • Sampurna dina nyalira atanapi salaku latar tukang pikeun lampu caang anjeun
spésifikasi:
  • Laser: beureum: 100m (3937.01 ") W @ 650nM, héjo: 50m (1968.5") W @ 532nm
  • Proyék anti cai sareng Hujan: IP44
  • Suplai Daya: 5V, kabel listrik 1A panjangna 1 méter / 39.37 "
  • Adaptor: 100-240V
  • Bahan: polistirén
  • Modeu switch: colokan listrik
Pakét Ngawengku:
  • 1 X Jukut Lampu Laser
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61780
96%
(59170)
4%
(2544)
0%
(60)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.