Xiaomi murni Anti Polusi Air Topeng jeung PM2.5 550mAh accu Rechargeable Filter kalawan Fan Pikeun Olahraga

$30.49 harga biasa $35.32

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Description:

Xiaomi ngaluncurkeun topéng hawa anti polusi anu énggal. Ngadaptarkeun struktur tilu diménsi, sareng saringan hawa anu tiasa dicaskeun sareng tiasa dicabut, topéng langkung enteng sareng dibabawa, timbangan 50.5g. Anu penting, ngalangkungan téknologi panyaring panitahan nano-serat, saringan hawa tétéla tiasa ngahontal efisiensi filtrasi PM2.5 dugi ka 99 persén.

Fitur utama:

  • Téknologi saringan Nano-serat electret, filter hawa tétéla tiasa ngahontal efisiensi filtrasi PM2.5 dugi ka 99 persen
  • Tilu modus anu tiasa disesuaikan, maskerna gaduh kipas ipis kalayan kecepatan 3, sareng anjeun tiasa nyetél laju kipas ku kancing, anu dirancang pikeun nyumponan paménta anu béda dina sababaraha kaayaan sareng lega perasaan
  • Bahan kelas PC kelas, sepi sareng kipas ipis anu tipis, topéngna aman sareng teu tiasa dianggo
  • Struktur tilu diménsi, penampilan kompak, sareng desain anu hampang
  • Kado sampurna pikeun olahraga luar
spésifikasi:
  • Bahan: PP sareng PC
  • Brand: XiaoMi
  • Warna: Gray
  • Bahan: PC, PP
  • Pitur: Tiasa Hapét, Kipas
  • tegangan dipeunteun: DC 5V
  • kakuatan dipeunteun: 0.4W
  • Batré: Batré litium-ion ogé bisa dicukur 500mAh
  • Battery service time: 4 - 8 hours
  • Beurat: 50.5g
  • Ukuran produk (L x W x H): 7.50 x 3.70 x 1.25 cm / 2.95 x 1.46 x 0.49 inci
  • Ukuran pakét (L x W x H): 15.00 x 12.00 x 3.00 cm / 5.91 x 4.72 x 1.18 inci
Eusi pakét:
  • 1 x Xiaomi Air Topeng
  • 1 x Filter Topeng
  • 5 x 26mm murni Filter
  • 1 x Spare Topeng Topeng
  • 1 x 30mm Nyaring Cap Filter

Harita customer

acan No ulasan
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)