Xiaomi murni Anti Polusi Air Topeng jeung PM2.5 550mAh accu Rechargeable Filter kalawan Fan Pikeun Olahraga

$30.49 harga biasa $35.32

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Description:

Xiaomi ngaluncurkeun topéng hawa anti polusi anu énggal. Ngadaptarkeun struktur tilu diménsi, sareng saringan hawa anu tiasa dicaskeun sareng tiasa dicabut, topéng langkung enteng sareng dibabawa, timbangan 50.5g. Anu penting, ngalangkungan téknologi panyaring panitahan nano-serat, saringan hawa tétéla tiasa ngahontal efisiensi filtrasi PM2.5 dugi ka 99 persén.

Fitur utama:

  • Téknologi saringan Nano-serat electret, filter hawa tétéla tiasa ngahontal efisiensi filtrasi PM2.5 dugi ka 99 persen
  • Tilu modus anu tiasa disesuaikan, maskerna gaduh kipas ipis kalayan kecepatan 3, sareng anjeun tiasa nyetél laju kipas ku kancing, anu dirancang pikeun nyumponan paménta anu béda dina sababaraha kaayaan sareng lega perasaan
  • Bahan kelas PC kelas, sepi sareng kipas ipis anu tipis, topéngna aman sareng teu tiasa dianggo
  • Struktur tilu diménsi, penampilan kompak, sareng desain anu hampang
  • Kado sampurna pikeun olahraga luar
spésifikasi:
  • Bahan: PP sareng PC
  • Brand: XiaoMi
  • Warna: Gray
  • Bahan: PC, PP
  • Pitur: Tiasa Hapét, Kipas
  • tegangan dipeunteun: DC 5V
  • kakuatan dipeunteun: 0.4W
  • Batré: Batré litium-ion ogé bisa dicukur 500mAh
  • Waktos jasa batré: 4 - 8 jam
  • Beurat: 50.5g
  • Ukuran produk (L x W x H): 7.50 x 3.70 x 1.25 cm / 2.95 x 1.46 x 0.49 inci
  • Ukuran pakét (L x W x H): 15.00 x 12.00 x 3.00 cm / 5.91 x 4.72 x 1.18 inci
Eusi pakét:
  • 1 x Xiaomi Air Topeng
  • 1 x Filter Topeng
  • 5 x 26mm murni Filter
  • 1 x Spare Topeng Topeng
  • 1 x 30mm Nyaring Cap Filter
Konsumén WoopShop parantos ngabagi pangalaman positipna dina Trustpilot.

Candak kecap kami pikeun éta
Mulangkeun deui upami anjeun henteu resep kana pesenan anjeun

k+

Harita customer

Dumasar pedaran 26
88%
(23)
12%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
RS

Schnell als erwartet geliefert, sehr zufrieden!

Z
ZW

Pangiriman gancang, kirang ti 2 minggu. Topéng éta sorangan pikaresepeun, kualitas luhur sareng nyaman. Beungeut kuring rada leutik, tapi éta kénéh hal anu pangsaéna anu lumangsung sateuacana. Kipas na ngabantuan napas, sanaos tiasa ngompa sareng kuat. Abdi resep sareng pameseran sareng nyarankeun toko.

M
ML

Topéng saé

W
WH

Perfecto, gracias

T
TR

Sadayana Ok!

Sadaya ulasan

Palanggan kami nyarios pikeun urang

resensi 61874
96%
(59260)
4%
(2547)
0%
(61)
0%
(4)
0%
(2)

Portabel USB Rechargeable Oral Irrigator

Punk Big Simulated Mutiara Pendant Kalung Pikeun Awéwé

Hatur nuhun pikeun pangiriman gancang (5 dinten)! Dipak jelas, tanpa karuksakan. Iket henteu kunanaon. Kumaha nyeratna engké.