Refunds & mulih Sarat jeung Kaayaan

urutan pembatalan

Kabéh pesenan Anjeun bisa dibatalkeun dugi aranjeunna shipped. Mun urutan anjeun geus dibayar jeung anjeun kudu nyieun robah atawa ngabatalkeun hiji urutan, Anjeun kudu ngahubungan kami dina jam 12. Sakali bungkusan na pengiriman barang prosés geus dimimitian, mémang euweuh jadi batal.

Refunds

kapuasan anjeun prioritas urang. Ku alatan éta, lamun dipilampah ngabalikeun duit a bisa menta hiji euweuh urusan alesanana.

Upami aya anu lepat sareng produk sareng henteu malikkeun barang, anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun ngabalikeun duit pinuh.

Naha?

Mulihna ngajalankeun kontes pikeun kami pikeun kelestarian: unggal uih gaduh tapak suku karbon. Janten waé nyarioskeun ka kami naon anu salah, kirimkeun gambar, sareng kami bakal masihan artos anjeun balik deui.

Teras, upami mungkin, anjeun tiasa nyumbangkeun produk anjeun kana amal lokal atanapi didaur ulang deui.

Lamun henteu nampi produk nu dina waktu dijamin (60 poé teu kaasup 2-5 processing dinten) bisa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a. Lamun meunang item salah, anjeun tiasa menta hiji ngabalikeun duit atawa reshipment a. Mun anjeun teu hoyong produk Anjeun geus narima anjeun bisa menta ngabalikeun duit tapi anjeun kudu balik item di expense anjeun, item kudu henteu kapake sarta jumlahna tracking anu diperlukeun.

  • urutan anjeun teu sumping alatan faktor dina kadali Anjeun (ie nyadiakeun alamat pengiriman barang salah).
  • Urutan anjeun teu sumping alatan kaayaan luar biasa di luar kadali WoopShop.com (Ie teu diberesihan ku adat, nyangsang ku bencana alam).
  • kaayaan luar biasa séjén di luar kadali WoopShop.com
Anjeun tiasa ngalebetkeun pamunduran ngabalikeun deui dina 15 dinten saatos pangiriman. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngirim kami hiji E-mail.

Mun anjeun disatujuan pikeun ngabalikeun duit, tuluy ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka metoda aslina anjeun pembayaran, dina poé 14. Produk anu diobral, jumlah bakal credited ka pamaké dina dompét na ngagunakeun eta di purchases hareup.

séntral

Upami aya alesan pikeun anjeun hoyong tukeur produk anjeun, panginten pikeun ukuran anu béda dina pakean. Anjeun kedah ngahubungan kami heula sareng kami bakal pituduh anjeun ngalangkungan sababaraha léngkah. ** Punten henteu kirimkeun pameseran anjeun balik ka kami upami kami otorisasi anjeun pikeun ngalakukeunana.