Retro Industrial Metal Semi-Flush Gunung E27 Lampu siling

$ 29.99 - $ 57.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Sértipikat: CE, ROHS
  • Dupi Bulbs Kalebet: Henteu
  • Jumlah sumber cahaya: 1
  • Area Lampu: méter 5-10square
  • Nyaéta Perangkat Cerdas: No.
  • Aplikasi: Dapur, Ruang Makan, Kamar Ranjang, Foyer, Diajar, Kamar Mandi
  • Tegangan: 90-260V
  • Sumber Daya: AC
  • Anu Diménsi: Henteu
  • Jenis basa: E27
  • Warna: Hideung
  • Bahan Awak: Beusi
  • Tipe Pindah: Teu aya
  • Sumber Lampu: Lampu LED
  • Gaya: Art Deco
  • Pamakéan: Cahaya Harian
  • Selesai: Beusi
  • Téknik: Dicét
  • Bahan: Metal
  • Fitur: Metal Cage Lampu siling
  • Jumlah modél: 308432
  • Pasang Gaya: Permukaan dipasang
  • Tipe Barang: Lampu Langit-langit
  • Garansi: 2-Taun

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk