Pengiriman barang & Taliwang

WoopShop.com bangga nawiskeun jasa pengiriman barang gratis di dunya anu ayeuna beroperasi di langkung ti 200 nagara. Henteu aya anu hartosna langkung saé pikeun kami tibatan ngajantenkeun nasabah sareng jasa anu saé pisan. Kami bakal terus ningkat pikeun nyumponan kabutuhan sadaya para nasabah, nganteurkeun jasa saluareun sagala ekspektasi di mana waé di bumi.

bungkusan pengiriman barang

Bungkusan tina gudang urang di China bakal dikirim ku ePacket atanapi EMS gumantung kana beurat sareng ukuran produkna. Bungkusan dikirim ti gudang Amérika Serikat dikirim ku USPS. Ku alatan éta, kusabab alesan logistik, sababaraha barang bakal dikirim dina bungkusan anu misah.

pengiriman barang di sakuliah dunya

WoopShop téh senang nyadiakeun konsumén urang ku pengiriman barang bébas 200 + nagara sakuliah dunya. Sanajan kitu, aya sababaraha lokasi kami bisa ngilikan kana. Lamun lumangsung ditempatkeun di salah sahiji jalma nagara kami wartosan iyeu anjeun.

waragad custom

Urang teu boga kontrol leuwih biaya adat, urang henteu jawab waragad adat naon sakali item geus shipped salaku éta kawijakan tur tugas impor rupa-rupa lega ti nagara ka nagara. Ku purchasing produk urang, maneh idin yén salah sahiji atawa leuwih bungkusan bisa jadi shipped ka anjeun jeung bisa meunang waragad adat nalika aranjeunna sumping di nagara Anjeun.

Métode pengiriman barang Jeung Pangiriman Times

Sadaya pesenan dikirim dina 36 jam bisnis. Kiriman nyandak 7-20 dinten bisnis sareng dina kasus jarang 30 dinten bisnis.

locationPerkiraan Waktos Pangiriman
Amérika Sarikatpoé bisnis 7-20
Kanada, Éropahpoé bisnis 10-20
Australia, Selandia Anyarpoé bisnis 10-30
Méksiko, Amérika Tengah, Amérika Kidulpoé bisnis 15-30

tracking pesenan

Anjeun bakal nampi email saatos kapal pesenan anjeun anu ngandung inpormasi pelacak anjeun, tapi kadang kusabab pelacak pengiriman gratis henteu sayogi. Kadang KTP pelacak nyandak 2-5 dinten bisnis kanggo inpormasi pelacak pikeun ngapdet dina sistem. Upami anjeun peryogi inpormasi langkung lengkep, sumangga ulah ragu ngahubungan kami sareng kami bakal ngusahakeun anu kaluar pikeun ngabantosan anjeun.