Lengan pondok O-beuheung Kapas Bodybuilding lalaki kaos oblong

ayeuna: $22.99
éta: $34.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Pamandangan anu berlaku: Sapopoé
  • Panjang lengan (cm): Singkat
  • Bahan: Kapas, Spandex
  • Usum lumaku: Summer, Spring, Autumn
  • Gaya: Kabugaran
  • Kerah: O-beuheung
  • Jenis Barang: Tél
  • Jenis Tél: Rawa
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Hooded: Henteu
  • Type lawon: Broadcloth
  • Gender: LALAKI
  • Pola Tipe: Print

Ukuran Bagan:

ukuran

panjang

taktak

Dada / bust

Panjang Leungeun Baju

-

-

-

-

-

M

70

-

96

17

L

72

-

100

18

XL

74

-

104

18.5

XXL

76

-

108

19

-

-

-

-

-

Ukuran Saran

luhur

beurat

-

-

-

M

165-170CM

55-65KG

L

170-175CM

65-72.5KG

XL

175-180CM

72.5-80KG

XXL

180-185CM

80-87.5KG

-

-

-

Instruksi ngumbah

Catetan: Upami komputer anu béda-béda ningalikeun warna anu béda-béda, warna item anu leres tiasa beda-beda ti gambar di luhur. Ukuran Asia nyaéta 1 atanapi 2 ukuran langkung alit tibatan urang Éropa sareng Amérika, mangga pilih 1 atanapi 2 ukuran langkung ageung sareng diajar bagan ukuran sateuacan ngagaleuh. Punten kéngingkeun kasalahan 2-4 cm kusabab pangukuran manual.

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk