Ranté Kandel Quilted Tas Taktak Awéwé

$ 36.99 - $ 40.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Wangun: Satengah Bulan
  • Kantong Tipe Handit: Kantong
  • Jenis Kantong: Taktak & Kantong
  • Bahan Utama: Pu
  • Jenis Panutupan: Buka
  • Tingkat kateuasan: leuleus
  • Jaba: Buka Saku
  • Gaya: Pantun
  • Bahan pinding: Kapas
  • Kadang-kadang: serbaguna
  • Génder: Awewe
  • Pola Tipe: padet
  • Jumlah cecekelan / Straps: tunggal
  • Hiasan: Euweuh

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk