Ultra-Ipis Floral Sulaman Ladies Briefs & Bra Set

ayeuna: $34.99
éta: $51.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Saran Sacara séksual: Henteu
  • Jenis Panutupan: Tutup Deui
  • Gaya Bra: Unlined
  • Tipe pola: Floral
  • Gaya: Seksi
  • Rojongan Tipe: Kawat Free
  • Gambar cabul: No.
  • Bahan: poliéster
  • Kandel Piala Cetakan: Ultra-ThinThick
  • Bentuk Piala: Tilu suku (3 / 4 Cup)
  • Génder: Awewe
  • Tali Tali: Disaluyukeun-talina
  • Tali Tali: Tali Anu Henteu Ngarobih
  • Tipe Barang: Setelan Kutang & Singkat
  • Jumlah modél: D32221
  • Dekorasi: Sulaman

Ukuran Bagan:

ukuran Bagan

ukuran

S

M

L

XL

Dada luhur

75-80cm

80-85cm

86-91cm

92-97cm

Dina kaayaan bust

62-66cm

67-71cm

72-76cm

77-81cm

cangkeng

62-65cm

66-69cm

70-73cm

74-77cm

hips

77-82cm

83-88cm

89-94cm

95-100cm

UK

32ABC

34ABC

36ABC

38ABC

Eropa

70ABC

75ABC

80ABC

85ABC

Français

80A-85B

85C-90A-90B

90C-95A-95B

95C-100B-100C

Australia

8

10

12

14

AS

32ABC

34ABC

36ABC

38ABC

JEPANG

70ABC

75ABC

80ABC

85ABC