Umiversal 54W / 36W Tipe C QC PD3.0 USB Mobile Phone Car Charger Gancang

$ 17.99 - $ 18.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Gan: Henteu
  • Max. Kaluaran kakuatan: 36/54W
  • Sertifikasi Kualitas: Rohs, Fcc, Ccc, Ce
  • Protokol Ngecas Gancang Dilarapkeun: Ngecas Gancang Qualcomm
  • Antarbeungeut Kaluaran: Tipe C, 1 A Port
  • Jenis: Car Carger
  • Sumber Daya: Slot Korek Mobil
  • Input: 12-24V
  • Kaluaran: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
  • Beurat Produk: Ngeunaan 40g

fitur:

  • Rojongan ngecas Super Gancang Pikeun Huawei
  • Rojongan AFC Fast Charging Pikeun Samsung
  • Rojongan PD Gancang Ngecas Pikeun iPhone
  • Rojongan QC3.0 ngecas Gancang
  • Kalayan Tampilan Digital
  • Ngarojong Fast Charging ku dua palabuhan dina waktos anu sami
  • QC3.0 adaptor USB
  • Muatan gancang 3.0 carjer USB
  • A carjer gancang pikeun Huawei P30

spésifikasi:

36W USB-A + USB-A

  • Total kakuatan: 36W
  • Port USB-A1 dipaké nyalira kaluaran: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A (18W)
  • Port USB-A2 dipaké nyalira kaluaran: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A (18W)
  • Nalika nganggo USB-A1 + USB-A2 dina waktos anu sami:
  • Kaluaran port USB-A1: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A (18W)
  • Kaluaran port USB-A2: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A (18W)
  • Ngarojong dua interfaces ngecas gancang dina waktos anu sareng
  • Protokol muatan gancang anu dirojong: Ngecas Gancang 3.0/2.0/ FCP / SCP / AFC / USB BC1.2 DCP / Kanggo Apple 2.4A

54W USB C + USB-A

  • Total kakuatan: 54W
  • USB-A port kaluaran misah: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A (18W)
  • Output mandiri port Tipe-C: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 2.4A, 20V / 1.8A (Max 36W)
  • Nalika nganggo port USB-A + port Type-C dina waktos anu sami:
  • USB-A kaluaran port: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A
  • Output port Tipe-C: 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 3A, 12V / 3A, 15V / 2.4A, 20V / 1.8A (Max 36W)
  • Ngarojong dua interfaces ngecas gancang dina waktos anu sareng
  • Protokol muatan gancang anu dirojong: Ngecas Gancang 3.0/2.0 / PD3.0 / FCP / SCP / AFC / USB BC1.2 DCP / Kanggo Apple 2.4A

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk