Unisex Lengan Panjang Padet Knitted Baby Romper Jeung Calana

$18.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Bahan: Kapas
  • Rentang Umur: 0-6m, 7-12m, 13-24m
  • Usum: Spring & Autumn
  • Jenis Kelamin: Orok Unisex
  • Gaya: Pantun
  • Kerah: O-beuheung
  • Tipe Barang: Sét
  • Jenis Penutupan: Tombol Diakup
  • Panjang leungeun baju (cm): Pinuh
  • Leungeun baju Style: Biasa
  • Nyocogkeun: fits leres mun ukuranana, nyandak ukuran normal Anjeun
  • Type lawon: Broadcloth
  • Komposisi Bahan: Katun
  • Pola Tipe: padet
  • Ngaran Jurusan: Orok
  • Jumlah modél: 763421
  • lawon lemes sareng nyaman
  • Gaya warna solid basajan ngajadikeun orok anjeun langkung pikaresepeun
  • Sampurna pikeun ngagem sapopoé, piyama, pésta sareng wengi kulawarga
  • Warna: Gray / Kopi / Héjo / Biru / Anggur Beureum

Fitur:

  • Gaya: Imut, Kasual, Sederhana
  • Top--
    * Beuheung: Beuheung buleud
    * Leungeun baju: leungeun baju panjang
    * Desain: Warna padet, hiasan tombol
  • calana panjang--
    * Desain: Warna padet, calana panjang, pinggang elastis

Ukuran Bagan:

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk