Universal 360 Derajat Car Rearview Eunteung Holder Telepon

ayeuna: $18.99
éta: $29.99
Aya sasayogian
Nambahkeun kana karanjang... Item geus ditambahkeun

☑ Di sakuliah dunya Free pengiriman barang.
☑ No biaya Pajak.
Penjaminan ☑ Best Harga.
☑ Ngabalikeun duit upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun.
☑ Ngabalikeun duit & jaga barang, upami henteu sakumaha anu dijelaskeun.

Item specifics:
  • Carjer: Henteu
  • Brand cocog: Universal
  • Boga Spéker: Henteu
  • Bahan: ABS
  • Cocog: 50 - 90 mm (lébar), 53 - 65 mm (jangkungna)
  • Modél mobil anu cocog: Dilarapkeun ka 99% modél mobil
  • Lokasi pamasangan: Kaca spion mobil
  • Kelir: Hideung
  • Beurat net: 170 gram
  • Ngarojong 360 ° rotasi
  • Gampang pisan dipasang dina kaca spion mobil
  • Dijieun ku Abs kualitas luhur
Pakét Kalebet:
  • 1 x Panyekel telepon

Dirancang sacara halus

Konsumén ogé nempo produk